Onze opleiders

Leren bij gerenommeerde opleiders zonder studiekosten

Een diploma op zak, maar nauwelijks of geen ervaring in de IT? Omdat jij bent opgegroeid in het digitale tijdperk, rete-ambitieus bent en communiceren jouw tweede natuur is zijn onze traineeships echt iets voor jou. Zo volg je een opleiding, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Onze ontwikkelprogramma’s maken we samen met toonaangevende universiteiten en opleiders, met aandacht voor technologie en soft skills. We boosten je skills, terwijl je werkt aan uitdagende opdrachten bij toporganisaties. Met dit gameplan voor gamechangers geven we een boost aan je carrière.

Informatiemanagement

Help organisaties shinen in informatiemanagement en maak ze future-proof. Je zorgt voor een frisse energie op iedere afdeling en slaat een brug tussen mens, proces en technologie. Je bent niet alleen de verbindende factor binnen organisaties, maar creëert in korte tijd ook draagvlak voor digitaliserings- en andere verandertrajecten.

Speel de hoofdrol in je carrière met ons ontwikkelprogramma van 2 jaar. Het opleidingsprogramma is speciaal voor Breinstein ontwikkeld met onder meer de Radboud Universiteit en de VUCA Academy. Jij bent het bewijs dat ‘Digital Natives rule’.

Meer informatie

Data Analytics

Als je via ons gaat werken in de Data Analytics zijn de mogelijkheden eindeloos. Datagedreven werken is namelijk ‘het nieuwe goud’. Help organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst met het speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma, in samenwerking met gerenommeerde opleiders als de Vrije Universiteit Amsterdam en Statistiek in Bedrijf.

Ga het gesprek aan met mensen in de organisatie, achterhaal hoe ze data beter kunnen benutten en duik die enorme databerg in, op zoek naar waardevolle informatie. Analyseer en vertaal die data vervolgens naar concrete inzichten, waar organisaties echt iets aan hebben. Zo maak jij jezelf onmisbaar!

Meer informatie

Cyber Security

DDos-aanvallen, ransomware, hackers en datalekken? Als Cyber Security talent weet jij hier wel raad mee. Jij gaat aan de slag bij de beste werkgevers met als belangrijkste taak: organisaties beschermen tegen cybercrime. Tegelijkertijd boosten we je skills met een intensief opleidingsprogramma bij de Antwerp Management School en toonaangevende particuliere opleiders.

Met ons maak je de weg vrij voor een grandioze take-off van je carrière in de Cyber Security. Ready, set, go.

Meer informatie

Duurzaamheid & Innovatie

De transitie naar een duurzame samenleving vraagt om een enorme inspanning van alle partijen: overheid, bedrijfsleven, kennisinstellingen en de maatschappij. Innovaties kunnen een fundamentele bijdrage leveren om die omslag te ondersteunen. De ontwikkelingen in duurzaamheid en innovatie gaan razendsnel en er wordt nog te weinig samengewerkt tussen alle partijen om de transitie voor elkaar te krijgen.

Jij kunt de verbindende schakel zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij brengen je kennis en vaardigheden helemaal up-to-date met een speciaal voor Breinstein ontwikkeld programma. Zo bieden wij jou een vliegende carrièrestart in de boeiende wereld van Duurzaamheid & Innovatie!

Meer informatie

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze vacatures