Leer- en ontwikkeltraject

Wij boosten je hard- en softskills

Jij bent een geboren digitaal talent. Maar sommige vaardigheden moet je nog ontwikkelen om die onmisbare professional te worden. Met ons speciale opleidingsprogramma tillen we je skills naar een next level. Met een intensief lesprogramma dat speciaal voor Breinstein is ontwikkeld door gerenommeerde universiteiten en opleidingsinstituten, maar ook met een persoonlijk ontwikkelprogramma. Zo groei je niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk en krijgt je carrière een kickstart. 

Vakinhoudelijk opleidingsprogramma

Voor elk van onze traineeships hebben we samen met toonaangevende universiteiten een intensief programma samengesteld waarin we jouw vakinhoudelijke kennis verder opschroeven. Zo leggen we een goede fundering voor een baan in jouw vakgebied. Hierbij werken we samen met de VU Amsterdam, de Antwerp Management School en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Na afronding van het tweejarige programma ben je in het bezit van een certificaat. Daarnaast maken we je wegwijs in methodieken als Agile, Scrum of Lean, vaak inclusief certificeringstraject.

Meer over onze opleiders

Onze vakgebieden

Bekijk alle vacatures
Informatiemanagement
Data Analytics
Cyber Security
Duurzaamheid & Innovatie

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Met alleen vakinhoudelijke kennis ben je er niet. Soft skills zijn minstens zo belangrijk. Daarvoor hebben we een intensief programma ontwikkeld. Je volgt gave trainingen waarin je leert het maximale uit jezelf te halen. Je ontwikkelt je leiderschapsstijl, je verbetert je communicatieve vaardigheden en je leert omgaan met weerstand.

Je krijgt een eigen field coach die je begeleidt en uitdaagt en bij wie je altijd terecht kunt als je tegen dingen aanloopt. Samen tillen we jouw soft skills naar een hoger niveau.

Meer informatie

Onze Traineeships

Bekijk alle traineeships

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma is altijd up to date, waarbij er goed geluisterd wordt naar de behoeften van onze young professionals en opdrachtgevers. Onze docenten staan zelf ook allemaal met één been in het bedrijfsleven en weten hoe het er ‘in de echte wereld’ aan toe gaat.

Daarnaast is er veel aandacht voor de praktijk. De theorie pas je meteen toe tijdens groepsopdrachten en op de werkvloer bij je opdrachtgever. Zo word je in no-time een gekwalificeerde, zelfverzekerde young professional die het verschil maakt in de digitale transformatie.

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze traineeships