Detachering op maat in Informatiemanagement

Breinstein maakt organisaties fit voor het digitale tijdperk

Op zoek naar digitaal talent dat het verschil maakt in de digitale transformatie? Wij helpen je aan ervaren professionals die uitblinken in informatie- en verandermanagement. Detachering is een uitkomst als je tijdelijk behoefte hebt aan meer capaciteit. Onze professionals kunnen meteen volledig meedraaien. Wij verzorgen de werving & selectie, training en coaching. Of het nou een korte, tijdelijke opdracht is, of een jarenlang project: wij kunnen jouw vacature vaak snel invullen.

Wie zoek je?

Wij bieden twee mogelijkheden:

 • Young Professionals die bij jou aan de slag gaan, terwijl ze bij ons een stevig opleidings- en ontwikkelprogramma doorlopen van twee jaar
 • Gekwalificeerde professionals met veel werkervaring die eager zijn om zich te blijven ontwikkelen. Zij weten van de hoed en de rand en zijn meestal direct inzetbaar

Young Professional

Specificaties

 • Maximaal twee jaar werkervaring
 • Aantoonbare kennis over en affiniteit met IT, procesoptimalisatie en/of verandermanagement
 • Volgt een tweejarig traineeship Informatiemanagement, inclusief speciaal programma aan de Radboud Universiteit dat de hard- en soft skills boost
 • Bouwt aan een toolkit Informatiemanagement met relevante methodieken als Lean, Agile, Scrum, ITIL, BISL en Design Thinking
 • Beschikt over uitgebreid Breinstein-netwerk dat elkaar graag verder helpt
Ik zoek een young professional

Professional

Specificaties

 • Minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in Informatiemanagement
 • Aantoonbare kennis van en affiniteit met IT, procesoptimalisatie en/of verandermanagement
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmanagement en diverse softwaresystemen en programmeertalen
 • Uitblinkers in 21st century skills zoals samenwerking, communiceren, visueel presenteren en overtuigen
 • Ruim opleidingsbudget voor vakgerichte trainingen en cursussen
 • Beschikt over uitgebreid Breinstein-netwerk dat elkaar graag verder helpt
Ik zoek een ervaren professional

Daarom kiezen bedrijven voor Breinstein

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Fun is geen pré maar een must voor ons. En we hebben altijd oog voor het persoonlijke. Dàt is waarom mensen voor ons kiezen. Maar we kunnen het zelf allemaal wel zo mooi vertellen, maar het is natuurlijk beter als je het van anderen hoort!

Lees alle klantverhalen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wie detacheren jullie?

Wij detacheren young professionals die een opleidingstraject bij ons volgen, maar ook professionals die een traineeship bij ons hebben afgerond en nog verder rond willen kijken. Ook zijn wij er voor ervaren IT-professionals een zzp’ers. 

Met wat voor soort contracten werkt Breinstein voor opdrachtgevers?

Detachering is een uitkomst bij tijdelijke vervanging van een medewerker, of als je extra capaciteit nodig hebt bij een onverwachte piek in werkzaamheden. Maar het is ook een goede oplossing bij speciale projecten die vragen om werknemers met specifieke kennis of vaardigheden. We werken met tijdelijke contracten met een looptijd van enkele maanden tot meerdere jaren en met projectovereenkomsten.

Wat kan ik verwachten van jullie gedetacheerden?

Onze gedetacheerden hebben enkele jaren ervaring in hun vakgebied, krijgen jaarlijks van ons een opleidingsbudget en staan onder begeleiding van een van onze field coaches.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van detachering voor organisaties?

Organisaties worden ontzorgd op verschillende vlakken: je haalt (tijdelijk) snel deskundig personeel in huis met een frisse blik, je hebt geen omkijken naar opleiding en persoonlijke ontwikkeling en de risico’s - zoals loondoorbetaling bij ziekte - zijn voor het detacheringsbureau.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Breinstein voor opdrachtgevers?

Je kunt onze (young) professionals direct inzetten voor je strategische personeelsplanning. Via ons is het kwaliteitsniveau en de vervanging gegarandeerd en heb je geen omkijken naar scholing.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem contact op

Wil je weten wat wij kunnen betekenen om jouw organisatie future-proof te maken met onze detachering van ervaren informatie- en verandermanagers?

Neem contact op