IT-detachering op maat in Cyber Security

VERBETER JE DIGITALE WEERBAARHEID MET ONZE ERVAREN EXPERTS

Digitale criminaliteit groeit explosief en kan enorme schade veroorzaken. Geen nood: onze Cyber Security-professionals draaien direct volledig mee om je organisatie digitaal weerbaarder te maken. Wij verzorgen de werving & selectie, de opleiding en coaching. Of het nou een korte opdracht is, of een jarenlang project: wij kunnen jouw vacature vaak snel invullen.

Wie zoek je?

Wij bieden 2 mogelijkheden:

 • Young Professionals die bij jou aan de slag gaan, terwijl ze bij ons een stevig opleidings- en ontwikkelprogramma doorlopen van twee jaar
 • Gekwalificeerde professionals met veel werkervaring die eager zijn om zich te blijven ontwikkelen in het vakgebied Cyber Security. Zij kennen de ins en outs en zijn meestal direct inzetbaar

Young Professional

Specificaties

 • Maximaal twee jaar werkervaring
 • Aantoonbare kennis over en affiniteit met IT, AVG/GDPR, informatiebeveiliging en ISO-normeringen
 • Volgt een tweejarig traineeship Cyber Security, inclusief speciaal programma aan Antwerp Management School, met aandacht voor hard- en soft skills
 • Bouwt aan een toolkit Cyber Security met relevante methodieken als Agile, Scrum, Awareness, Risk- en Crisismanagement en Boardroom Dynamics
 • Beschikt over uitgebreid Breinstein-netwerk dat elkaar graag verder helpt
Ik zoek een young professional

Professional

Specificaties

 • Minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in Cyber Security
 • Aantoonbare kennis van en affiniteit met IT, AVG/GDPR, informatiebeveiliging en ISO-normeringen
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmanagement en diverse softwaresystemen en programmeertalen
 • Uitblinkers in 21st century skills zoals samenwerking, communiceren, visueel presenteren en overtuigen
 • Ruim opleidingsbudget voor vakgerichte trainingen en cursussen
 • Beschikt over uitgebreid Breinstein-netwerk dat elkaar graag verder helpt
Ik zoek een ervaren professional

Daarom kiezen bedrijven voor Breinstein

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Fun is geen pré maar een must voor ons. En we hebben altijd oog voor het persoonlijke. Dàt is waarom mensen voor ons kiezen. Maar we kunnen het zelf allemaal wel zo mooi vertellen, maar het is natuurlijk beter als je het van anderen hoort!

Lees alle klantverhalen

Young professionals over hun opdracht

Linde Grootswager en Stefan Weenk werken allebei aan de informatiebeveiliging van respectievelijk de gemeente Schiedam en de gemeente Den Helder. Zij vertellen over hun opdracht, de belangrijkste taken en wat hun toegevoegde waarde is voor de organisatie. De young professionals van Breinstein vormen de link tussen de technische mensen en het bestuur. “Wij zijn jong, sociaal vaardig en zorgen voor een frisse wind. Wij krijgen de boel snel in beweging.”

Bekijk de video

Young professionals over hun ervaringen

In deze video vertellen Stefan Weenk – Chief Information Security Officer bij de gemeente Den Helder – en Linde Grootswager – Information Security Officer bij de gemeente Schiedam over wat hen het meest heeft verrast aan hun opdracht. Verder vertellen de young professionals hoe het komt dat ze iedere dag met een lach aan hun werkdag beginnen en wat ze hopen te bereiken aan het eind van hun traineeship. “Ik voeg hier echt iets toe en iedere dag is weer anders.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van detachering voor organisaties?

Organisaties worden ontzorgd op verschillende vlakken: je haalt (tijdelijk) snel deskundig personeel in huis met een frisse blik, je hebt geen omkijken naar opleiding en persoonlijke ontwikkeling en de risico’s - zoals loondoorbetaling bij ziekte - zijn voor het detacheringsbureau.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Breinstein voor opdrachtgevers?

Je kunt onze (young) professionals direct inzetten voor je strategische personeelsplanning. Via ons is het kwaliteitsniveau en de vervanging gegarandeerd en heb je geen omkijken naar scholing.

Wat kan ik verwachten van jullie gedetacheerden?

Onze gedetacheerden hebben enkele jaren ervaring in hun vakgebied, krijgen jaarlijks van ons een opleidingsbudget en staan onder begeleiding van een van onze field coaches.

Met wat voor soort contracten werkt Breinstein voor opdrachtgevers?

Detachering is een uitkomst bij tijdelijke vervanging van een medewerker, of als je extra capaciteit nodig hebt bij een onverwachte piek in werkzaamheden. Maar het is ook een goede oplossing bij speciale projecten die vragen om werknemers met specifieke kennis of vaardigheden. We werken met tijdelijke contracten met een looptijd van enkele maanden tot meerdere jaren en met projectovereenkomsten.

Wie detacheren jullie?

Wij detacheren young professionals die een opleidingstraject bij ons volgen, maar ook professionals die een traineeship bij ons hebben afgerond en nog verder rond willen kijken. Ook zijn wij er voor ervaren IT-professionals een zzp’ers. 

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem contact op

Is jouw organisatie op zoek naar ervaren cyber security talent? Dan is onze detachering wellicht iets voor jou!

Neem contact op