Over onze traineeships

Gratis doorleren, meteen salaris en werken bij toporganisaties

Tijdens onze traineeships ga je aan de slag bij de beste werkgevers met de meest uitdagende opdrachten. Je ontvangt vanaf dag één salaris. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreid opleidingsprogramma geven we je ontwikkeling een boost, zodat jij klaar bent om het verschil te maken in de digitale transformatie. Onze opdrachtgevers kunnen niet zonder jou. Jij bent de digitale generatie en ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang. Klaar voor de volgende stap?

Jouw ingang naar toporganisaties
Top-opleidingsprogramma
Persoonlijk ontwikkelprogramma
Intensieve begeleiding door field coach
Vanaf dag 1 salaris en geen studiekosten
90% krijgt baan bij opdrachtgever

Waar start jouw volgende uitdaging?

Informatiemanagement

Help organisaties shinen in informatie- en verandermanagement en maak ze future-proof.

Data Analytics

Datagedreven werken is het nieuwe goud: help organisaties slimmer, sneller en beter worden.

Cyber Security

DDos-aanvallen, ransomware, hackers en datalekken? Als Cyber Security talent weet jij hier wel raad mee.

Duurzaamheid & Innovatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de circulaire economie, de energietransitie, Smart City of de Sustainable Development Goals?

Jouw ontwikkeling centraal

Speel de hoofdrol in je carrière met ons ontwikkelprogramma van twee jaar. Jij bent het bewijs dat ‘Digital Natives rule’. Met onze traineeships boosten we je hard- en soft skills. Het programma is speciaal voor Breinstein ontwikkeld door gerenommeerde universiteiten en particuliere opleiders. We tillen je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau met speciale trainingen en je eigen field coach. Samen zorgen jullie ervoor dat je onmisbaar wordt op de werkvloer.

Meer informatie

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kan ik wat voorbeelden krijgen van opdrachten?

We hebben een breed scala aan diverse opdrachten. Wat te denken van information security officer bij een financiële dienstverlener, meewerken aan de implementatie van de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) wetgeving, het ontwikkelen van dashboards bij een gemeente, data analist bij een vastgoedontwikkelaar, meewerken aan een project in het kader van digitale innovatie in de zorg of het implementeren van een nieuw zaaksysteem. In onze sectie 'young professionals aan het woord' lees je meer over de ervaringen van onze young professionals.

Hoeveel uur ben ik aan het werk en hoeveel uur besteed ik aan mijn studie?

Je krijgt een contract voor 40 uur in de week. Gemiddeld werk je 36 tot 38 uur per week bij je opdrachtgever en twee keer per maand heb je een opleidingsdag. Niet in het weekend of in de avonduren, maar gewoon onder werktijd. De voorbereiding voor deze opleidingsdagen ligt tussen de 1-6 uur per week. Afhankelijk van de opleiding die je op dat moment volgt natuurlijk.

Word ik tijdens het traineeship begeleid?

Uiteraard. Een recruiter geeft jou een sollicitatietraining voordat je jouw gesprek hebt bij de opdrachtgever. Jouw field coach voert elke 6 tot 8 weken coachgesprekken met je om jou op persoonlijk vlak te begeleiden. De opdrachtgever zorgt dat jij altijd een aanspreekpunt hebt binnen de organisatie.

Hoe lang duurt mijn traineeship?

Al onze traineeships duren in principe twee jaar.

Wat maakt het traineeship bij Breinstein bijzonder?

Met een traineeship van Breinstein werk en leer je tegelijk. Je doet een opleiding Informatiemanagement, Data Analytics of Cyber Security gecombineerd met een persoonlijk ontwikkelprogramma én gaat meteen aan de slag bij interessante opdrachtgevers. Je krijgt meteen een vast contract, ontvangt salaris vanaf dag 1 en hebt een eigen Field coach die je begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder boosten en inzetten bij het future-proof maken van organisaties? Met onze traineeships leer en werk je tegelijk, zonder studiekosten en mét salaris. Meer weten?

Neem contact op