Ons traineeship Data Analytics

Betaalde opleiding tot data-analist

Wil jij als digitaal talent verder als data-analist, BI-specialist of data scientist, maar voel je je nog niet helemaal klaar om aan het werk te gaan? Met ons traineeship Data Analytics help je organisaties beter, slimmer en sneller te werken. Met ons opleidingsprogramma geef je jouw technologische én soft skills een boost en ga je meteen betaald aan de slag met uitdagende opdrachten bij de beste werkgevers. Ready, set, go!

Vanaf dag 1 salaris en geen studiekosten
Speciaal opleidingsprogramma aan de VU
interactieve sessies Data Science-skills
Jouw ingang naar toporganisaties
Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
Intensieve begeleiding door field coach

Onze traineeships Data Analytics

Bekijk alle traineeships

Het vakgebied

Datagedreven werken wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Organisaties beschikken namelijk over bergen interessante data, maar weten die vaak nog niet goed om te zetten in kennis en inzichten. Zonde, want het analyseren van de juiste data zorgt voor betere prestaties en dienstverlening en meer efficiency. Organisaties zitten dus met smart op jou te wachten! Jouw generatie ademt namelijk verandering, vernieuwing en vooruitgang.

Wij boosten je skills en je gaat meteen aan de slag bij een van de topbedrijven uit ons netwerk met een interessante opdracht op het gebied van Data Analytics. Help organisaties slimmer, sneller en beter te worden en maak jezelf onmisbaar!

Meer informatie

De opleiding

Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast werken we intensief samen met onder meer Statistiek in Bedrijf en Lean2Succes. Twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën, trends en ontwikkelingen en verbeteren we je soft skills.

Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. De theorie breng je meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Je ontvangt vanaf dag één salaris en betaalt geen studiekosten. Hoe lekker is dat?

Meer informatie

Meer informatie?

Wil jij meer weten over het traineeship Data Analytics? Download onze brochure!

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder boosten en inzetten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Data Analytics haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op