Cyber Security

De onmisbare schakel in het gevecht tegen Cybercrime

DDos-aanvallen, ransomware, hackers, virussen en datalekken: als Cyber Security talent weet jij hier wel raad mee. Je gaat aan de slag bij de beste werkgevers, waar je de IT-netwerken afspeurt, aanvallen afweert, zwakke plekken fikst en organisaties adviseert over de strijd tegen Cybercrime. Heb je nog niet de juiste skills? Geen probleem. Want met ons 2-jarig traineeship Cyber Security geven we je hard- en soft skills een boost. Ready, set, go.

Antwerp Management School

Je volgt een programma van de Antwerp Management School op het gebied van Information Security Management, speciaal ontwikkeld voor Breinstein. Na afloop ontvang je een certificaat op post-masterniveau. Verder kun je kiezen tussen de volgende internationaal erkende titels CISM, CISA of CRISC. Als dat geen grandioze take-off van je carrière is?

Het opleidingstraject

1

Antwerp Management School

Met een pittige post-masteropleiding ontwikkeld door de Antwerp Management School leg je de basis voor Information Security Management. Je volgt ‘m gewoon bij ons op kantoor, dus je hoeft er niet voor naar België. Na afloop ontvang je een certificaat op post-masterniveau en kies je voor welk internationaal erkend examen je wilt gaan: CISM-, CISA- of CRISC.

2

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma boosten we je soft skills op het gebied van communicatie, leiderschap en conflicthantering. Dat doen we met gave trainingen en je krijgt een eigen field coach die je intensief begeleidt. Na afloop ben jij nòg innovatiever, oplossingsgerichter, enthousiaster en communicatief vaardiger. Zo ga jij het verschil maken in de digitale transformatie! Lees hier meer over ons persoonlijk ontwikkelprogramma.

3

Agile & Scrum

Deze trainingen van Lean2Succes leren je op een gestandaardiseerde manier aan projecten werken. Je werkt in multidisciplinaire teams in korte sprints van 1 tot 4 weken, zodat je meer ruimte overhoudt voor creativiteit en je jouw werk beter kunt doen. Jij helpt organisaties wendbaarder te worden in de digitale transformatie. Na afloop ben je gecertificeerd scrummaster.

4

Ethical Hacking

Tijdens deze training leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als Ethical Hacker. We behandelen de theorie en je gaat met je klasgenoten aan de slag met praktijkcases. Bij de opleiding van AMS zijn er trouwens ook praktijkdagen en neem je een kijkje in de keuken bij bedrijven. Er is dus genoeg aandacht voor de praktijk – zo leer je toch het meest!

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze traineeships