Ons traineeship Duurzaamheid & Innovatie

Betaalde opleiding tot specialist duurzaamheid en innovatie

Wil jij als digitaal talent verder als (beleids)adviseur, urban manager of projectleider op het gebied van duurzaamheid, kick je op veranderingstrajecten en innovaties en wil je werken en leren combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ons traineeship Duurzaamheid & Innovatie geef je je hard – én soft skills een boost en ga je meteen betaald aan de slag bij toporganisaties met een uitdagende opdracht. Geef je carrière bij ons een kickstart!

Topopleiding bij de VU Amsterdam
Bestuursacademie Nederland, ICM en VUCA Academy
Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
Jouw ingang naar toporganisaties
Intensieve begeleiding door field coach
Meteen salaris en geen studiekosten

Onze traineeships Duurzaamheid & Innovatie

Bekijk alle traineeships

Het vakgebied

De transitie naar een duurzame samenleving vraagt om een enorme inspanning van alle partijen. Innovaties, waaronder ICT, kunnen een fundamentele bijdrage leveren om die transitie te ondersteunen. De ontwikkelingen in deze hoek gaan razendsnel en er moet intensief worden samengewerkt tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Dan is er ook nog eens een schreeuwend tekort aan professionals die de verbindende schakel zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Weet je wat het mooie is? Organisaties kunnen niet zonder jouw generatie! Jij ademt namelijk verandering, vernieuwing en vooruitgang. Jouw generatie verwacht meer van een werkgever en wil graag de wereld een stukje mooier maken. Jij ontwikkelt je graag verder op dit vlak en bent op zoek naar een werkgever waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Bij ons ga je meteen aan de slag bij toporganisaties met een interessante opdracht op het gebied van Duurzaamheid & Innovatie. Daarnaast boost je via ons opleidingsprogramma jouw innovatieve en soft skills. Hoe gaaf is dat?

Meer informatie

De opleiding

Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma aan de VU Amsterdam, de Bestuursacademie Nederland en de VUCA Academy. Ongeveer twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën en trends en ontwikkelingen. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv.

Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma om je soft skills te boosten en wordt je begeleid door je eigen field coach. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. Zo bekwaam je jezelf in de projectmanagementmethode PRINCE2. Je brengt de theorie ook meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Lekker is ook dat je vanaf dag één salaris ontvangt en dat je geen studiekosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie?

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder aanscherpen en benutten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Duurzaamheid & Innovatie haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op