Young professionals aan het woord

Tjalling de Jong
Tjalling koos voor het Data Analytics traineeship van Breinstein en werkt sinds oktober 2021 als junior researcher en consultant bij Deltares. “Ik realiseer mij dat ik onwijs veel geluk heb met de plek waar ik nu zit.”
Data Analytics
Tim Maas
Tim koos voor een traineeship van Breinstein en ging aan de slag in het data-team van Louwman Group, waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft.
Data Analytics
Dorith van Abeelen
Dorith ging meteen aan de slag als functioneel beheerder bij de gemeente Venray. “Ik vind het uitdagend om met zo min mogelijk kliks iets voor elkaar te krijgen.”
Informatiemanagement
Eeke Smit
Eeke werkt momenteel als junior data analist bij de Gemeente De Ronde Venen, waar ze het prima naar haar zin heeft. “Ik kwam van een startup, dus een groter contrast is niet denkbaar.”
Data Analytics
Daphne Stevens
Omdat Daphne de stap naar fulltime werken te groot vond, koos ze voor een traineeship. Het werd het Cyber Security-programma van Breinstein. “Een mooie overgang van studeren naar werken en een goede introductie in het veld
Cyber Security
Jesper Luca
Jesper koos voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein en ging aan de slag als Project Officer bij Stichting Studielink in Utrecht. “Mijn drive is blijven leren. Ik ben heel nieuwsgierig.”
Informatiemanagement
Stefan Weenk
Ik ontwikkel me als young professional supersnel. Ik krijg veel verantwoordelijkheid bij mijn opdrachtgever en het opleidingsprogramma stoomt me klaar als Cyber Security Specialist.
Cyber Security
Nadia Mahyou
Voor een organisatie is het inhuren van een young professional ook ideaal als je op korte termijn een inhaalslag wil maken en de achterstanden niet verder op wil laten lopen.
Cyber Security
Kees Lamerikx
Als je dit traineeship tot een succes wilt maken, moet je analytisch, gedreven en communicatief vaardig zijn. Je moet de vertaalslag kunnen maken tussen data en de organisatie.
Data Analytics
Daan Lute
Als young professional heb ik contact met medewerkers van verschillende afdelingen om de informatiebehoefte te inventariseren en die te vertalen naar ETL-processen en datamodellen.
Data Analytics