Young professionals aan het woord

Stefan Weenk
Ik ontwikkel me als young professional supersnel. Ik krijg veel verantwoordelijkheid bij mijn opdrachtgever en het opleidingsprogramma stoomt me klaar als Cyber Security Specialist.
Cyber Security
Nadia Mahyou
Voor een organisatie is het inhuren van een young professional ook ideaal als je op korte termijn een inhaalslag wil maken en de achterstanden niet verder op wil laten lopen.
Cyber Security
Kees Lamerikx
Als je dit traineeship tot een succes wilt maken, moet je analytisch, gedreven en communicatief vaardig zijn. Je moet de vertaalslag kunnen maken tussen data en de organisatie.
Data Analytics
Daan Lute
Als young professional heb ik contact met medewerkers van verschillende afdelingen om de informatiebehoefte te inventariseren en die te vertalen naar ETL-processen en datamodellen.
Data Analytics
Bryan Schaap
Ik heb als young professional ontzettend veel geleerd en hele gave opdrachten gedaan. Inmiddels ben ik werkzaam als young professional en ben ik lid van de Raad van Inspiratie.
Informatiemanagement
Laura Borghans
Iedereen bij de organisatie waar ik zit is ontzettend druk. (Young) professionals zijn bij uitstek geschikt om extra handjes te bieden. Een win-win-situatie, want als young professional doe je in korte tijd veel ervaring op.
Informatiemanagement
Miroslav Koncalovic
Als young professional starten is echt een aanrader als je meteen na je studie aan de slag wilt, maar jezelf wilt blijven ontwikkelen. Opdrachtgevers vinden dat ik snel kan schakelen tussen stakeholders en hun belangen.
Cyber Security
Yvette Kooreman
Lokale overheden zeggen meer met data te willen doen, maar vinden het moeilijk om dit daadwerkelijk uit te dragen en te realiseren. Dat heeft te maken met investeringskosten, trage besluitvorming, maar ook met angst. Mijn generatie kan deze overgang vlottrekken.
Informatiemanagement
Yayla Ilksoy
Ik help mijn opdrachtgever met datagedreven werken met dashboards, digitale kaarten en kennissessies. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is dat ik meer open sta voor vernieuwingen en minder handel volgens vaste patronen dan veel oudere personeelsleden.
Data Analytics