Young professionals aan het woord

Maxime Houtekamer
“Ik zou eindeloos kunnen leren, maar vond het tijd voor een meer praktische insteek. Zo kwam ik uit bij het traineeship van Breinstein. Ik kan de opgedane kennis meteen toepassen bij mijn opdracht bij OHRA.”
Data Analytics
Frans Feldberg (VU Amsterdam)
In zijn keynote presentatie gaat Frans dieper in op de impact van digitale innovaties op organisaties in het algemeen en (big) data en kunstmatige intelligentie in het bijzonder. Hij gaat in op het waarom, wat en hoe van datagedreven innovatie. Waarom moeten data en AI topmanagement prioriteiten zijn voor iedere organisatie, hoe moeten organisaties reageren op de uitdagingen die data en AI met zich meebrengen, en ‘what’s next’, zijn vragen die in zijn presentatie zullen worden beantwoord. Aan de hand van DatCan, het datagedreven innovatie canvas, geeft hij concrete handvatten voor het starten van succesvolle dataprojecten. Frans wil zijn publiek graag inspireren met aansprekende voorbeelden en concrete business cases.
Anna Snel (Vuca Academy)
In haar keynote presentatie gaat Anna dieper in op VUCA vraagstukken waar professionals steeds vaker mee te maken krijgen. Vraagstukken die gekenmerkt worden door Volatiliteit (snelle, abrupte veranderingen), Uncertainty (onzekerheid, onvoorspelbaarheid), Complextiteit en Ambiguïteit. Deze vraagstukken houden zich vaak niet aan de kennis en theorieën die wij gewend zijn, nog sterker: als we blijven denken en doen wat we altijd dachten en dededn hebben we zelfs kans dat we de boel erger maken. We zullen dus nieuwe dingen moeten leren en wat oude dingen moeten afleren. Hoe kunnen we data gebruiken om beter met dit soort vraagstukken om te gaan?
Marleen Botter
Omdat ze affiniteit heeft met IT en hier als Product Owner al ervaring mee had opgedaan, koos ze voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein. “Werken en leren tegelijk past bij mij. Ik ben echt van de praktijk.”
Informatiemanagement
Daniëlle Kotter
Daniëlle Kotter (24) woonde en werkte al in verschillende delen van de wereld. Momenteel werkt ze aan een opdracht bij PALLAS in Alkmaar, aan de nieuwe Common Data Environment van de nieuwe medische isotopenreactor die de verouderde Hoge Flux Reactor (HFR) in Petten gaat vervangen.
Data Analytics
Jay Zandstra
Ik wil zelf graag impact maken op dit vlak.” Omdat hij graag wilde werken en leren tegelijk, koos hij in maart 2022 voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein.
Informatiemanagement
Robert Harmsen
“Het is een mooie middenweg tussen werken en leren, het opleidingsprogramma is goed en het biedt de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij interessante opdrachtgevers."
Cyber Security
Giovanni Ramdjiawan
Giovanni Ramdjiawan (24) besloot dat hij zich verder wilde specialiseren in technologie en met name in Cyber Security. Hij koos voor een traineeship, omdat hij wilde leren en werken tegelijk.
Cyber Security
Davy Gerris
Omdat hij meer inhoudelijke kennis op wilde doen op dit vlak koos Davy voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein. “Ik dacht: het is nu of nooit en ben ontzettend blij dat ik die stap heb gezet.”
Informatiemanagement
Jeremiah Burke
“Mijn hart ligt vooral bij procesmanagement en dat kan ik bij mijn opdrachtgever prima combineren met informatiemanagement. Ik kan hier echt laten zien wat ik in mijn mars heb.”
Informatiemanagement