Young professionals aan het woord

Edwin Tilma
“Het traineeship is zowel praktisch als theoretisch. Sommige modellen kun je meteen toepassen in de praktijk bij je opdrachtgever. Naast de eerder genoemde springplank voor je carrière vanwege het opleidingsprogramma."
Informatiemanagement
Maxime Houtekamer
“Ik zou eindeloos kunnen leren, maar vond het tijd voor een meer praktische insteek. Zo kwam ik uit bij het traineeship van Breinstein. Ik kan de opgedane kennis meteen toepassen bij mijn opdracht bij OHRA.”
Data Analytics
Marleen Botter
Omdat ze affiniteit heeft met IT en hier als Product Owner al ervaring mee had opgedaan, koos ze voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein. “Werken en leren tegelijk past bij mij. Ik ben echt van de praktijk.”
Informatiemanagement
Daniëlle Kotter
Daniëlle Kotter (24) woonde en werkte al in verschillende delen van de wereld. Momenteel werkt ze aan een opdracht bij PALLAS in Alkmaar, aan de nieuwe Common Data Environment van de nieuwe medische isotopenreactor die de verouderde Hoge Flux Reactor (HFR) in Petten gaat vervangen.
Data Analytics
Jay Zandstra
Ik wil zelf graag impact maken op dit vlak.” Omdat hij graag wilde werken en leren tegelijk, koos hij in maart 2022 voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein.
Informatiemanagement
Robert Harmsen
“Het is een mooie middenweg tussen werken en leren, het opleidingsprogramma is goed en het biedt de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij interessante opdrachtgevers."
Cyber Security
Giovanni Ramdjiawan
Giovanni Ramdjiawan (24) besloot dat hij zich verder wilde specialiseren in technologie en met name in Cyber Security. Hij koos voor een traineeship, omdat hij wilde leren en werken tegelijk.
Cyber Security
Davy Gerris
Omdat hij meer inhoudelijke kennis op wilde doen op dit vlak koos Davy voor het traineeship Informatiemanagement van Breinstein. “Ik dacht: het is nu of nooit en ben ontzettend blij dat ik die stap heb gezet.”
Informatiemanagement
Jeremiah Burke
“Mijn hart ligt vooral bij procesmanagement en dat kan ik bij mijn opdrachtgever prima combineren met informatiemanagement. Ik kan hier echt laten zien wat ik in mijn mars heb.”
Informatiemanagement
Marjolijn Klösters
“Het is de ideale mix van werken en leren en een mooie tussenstap van het studentenleven naar het werkende leven.”
Cyber Security