Werken bij Breinstein

Kom ons team versterken

Onze ondernemende bedrijfscultuur zorgt ervoor dat we onszelf continu willen blijven verbeteren en vernieuwen. Breinstein is altijd op zoek naar groei, waardoor we permanent op zoek zijn naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je 24/7 blijven ontwikkelen en altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij een uitstekende match! Als je bij ons komt werken zijn er kansen genoeg. Niks geen geplaveide carrièrepaden, want jij zit zelf aan het stuur. Een stap omhoog, of juist een stap opzij de verdieping in? Alles is mogelijk bij Breinstein.

Marketing & Communicatie
Breinstein heeft dit jaar flinke stappen gezet op het gebied van Marketing. Een gehele re-branding heeft plaatsgevonden. Een nieuwe huisstijl ...
Bekijk vacature
Recruitment
Jong talent heeft deze dagen steeds meer aanbod beschikbaar. Mooi natuurlijk, maar waar kiezen zij uiteindelijk voor? Willen zij al gaan ...
Bekijk vacature
Traineeship Recruitment
Gamechanging Traineeships. Dat is waar Breinstein om bekend staat en waar wij goed in zijn. Een manier van werken die wij graag ook toepassen om onze ...
Bekijk vacature
Sales
Zie jij het als een uitdaging om bedrijven binnen regio Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg te helpen met vraagstukken op het ...
Bekijk vacature
Management
Breinstein Gamechanging Traineeships. Dat is waar wij voor staan en waar wij in uitblinken. Elke organisatie is in de basis een data gedreven ...
Bekijk vacature

‘Geen dag dat ik hier NIET heb gelachen’

De werksfeer bij Breinstein laat zich het best omschrijven als ‘Work hard, play hard’, enthousiast, informeel, betrokken en gedreven. De doelen moeten natuurlijk wel gehaald worden, maar er is ook zeker tijd voor fun en ontspanning.

Maar dat kunnen de medewerkers, inclusief Koning FIFA himself, je zelf veel beter vertellen. Bekijk het in deze video.

1

Eerste gesprek

Als jouw sollicitatiebrief en CV ons aanspreekt nemen we snel telefonisch contact met je op. Bij een klik maken we een afspraak voor een sollicitatiegesprek op kantoor of via Skype.

2

Persoonlijkheidsassessment

Als het eerste gesprek positief verloopt, volgt een assessment bij ons op kantoor. We onderzoeken zo of je persoonlijkheidskenmerken bij Breinstein passen.

3

Tweede gesprek + rollenspel/opdracht

Genoeg aanknopingspunten? Dan volgt een klikgesprek met de betreffende manager en een collega waar je veel mee gaat samenwerken, gevolgd door een rollenspel of opdracht.

4

Arbeidsvoorwaardengesprek + contractondertekening

Als je dit succesvol hebt doorlopen, volgt de referentiecheck. Bij een positief gevoel voeren we het arbeidsvoorwaardengesprek en als we het eens worden ondertekenen we het contract.

Open sollicitatie

We zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuw talent. Kom je geen vacatures tegen? Je kunt natuurlijk altijd spontaan solliciteren. Motiveer goed wat je zoekt en waarom we jou moeten hebben. Wie weet nodigen wij je dan uit voor een gesprek! Op zoek naar een stageplek? Ook dan kan je een open sollicitatie sturen.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Ben jij onze nieuwe Breinsteiner?

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! Ons DNA zorgt voor oneindige mogelijkheden. We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Daarbij hebben we altijd oog voor het persoonlijke, dat is waarom mensen voor ons kiezen. En fun is geen pré maar een must voor ons. Herken jij je hierin? Sluit je dan bij ons aan.

Neem contact op

Ondernemerschap, groeimindset, verbinding en fun. Dat zijn niet zomaar wat losse kreten, maar onze kernwaarden. Past dit bij jou? Neem contact met ons op!

Check onze traineeships