Werken bij Breinstein

Ondernemerschap, groeimindset, verbinding en fun. Dat zijn niet zomaar wat losse kreten, maar onze kernwaarden. Past dit bij jou? Kom dan werken bij Breinstein!

Bekijk onze interne vacatures

Meet the team

Onze ondernemende bedrijfscultuur zorgt ervoor dat we onszelf continu willen blijven verbeteren en vernieuwen. Breinstein is altijd op zoek naar groei, waardoor we permanent op zoek zijn naar versterking.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil jij je blijven ontwikkelen en altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij een uitstekende match! Als je bij ons komt werken zijn er kansen genoeg. Geen geplaveide carrièrepaden, want jij zit zelf aan het stuur. Een stap omhoog, of juist een stap opzij de verdieping in? Alles is mogelijk bij Breinstein.

Ondernemerschap, groeimindset, fun en verbinding. Dat zijn wij!

Hey Breinsteiner! – Nice to meet you

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! Ons DNA zorgt voor oneindige mogelijkheden. We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Daarbij hebben we altijd oog voor het persoonlijke, dat is waarom mensen voor ons kiezen.

Wil je meer weten over hoe leuk het is om te werken bij Breinstein? Neem dan contact op met Femke. Je kunt haar bellen of appen via +31 6 12879919.

Bekijk onze interne vacatures

Ben jij onze nieuwe Breinsteiner?

Bekijk onze interne vacatures