Onze werkwijze

Op zoek naar talent dat jouw organisatie fit maakt voor het digitale tijdperk?

Kijk dan eens naar onze mogelijkheden. Breinstein maakt organisaties fit voor het digitale tijdperk. Met detachering van (young) professionals die direct meedraaien op het gebied van Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie. Of het nu gaat om een tijdelijke kortlopende klus of een langlopend project: wij hebben het antwoord.

Enorm netwerk met digitaal talent
Gerenommeerde opleidingsprogramma’s
Begeleiding door field coaches
Wij boosten hard- en softskills van talent
Direct inzetbare ervaren IT-professionals
Kosteloos in dienst nemen na afloop mag

Altijd de juiste match

Wij begrijpen als geen ander dat je IT-workforce altijd op de juiste sterkte moet zijn. Detachering via Breinstein is dan een slimme keuze.

Of je nu een tijdelijke piek hebt, een specifiek project hebt lopen waar versterking voor nodig is, of dat je een flexibele schil met IT-talent wilt opbouwen: wij vinden altijd de juiste match.

Meer over onze werkwijze

Je kunt bij ons kiezen uit vier vakgebieden

Informatiemanagement
Data Analytics
Cyber Security
Duurzaamheid & Innovatie

Wie zoek je?

Wij bieden twee mogelijkheden:

 • Young Professionals die bij jou aan de slag gaan, terwijl ze bij ons een stevig opleidings- en ontwikkelprogramma doorlopen van twee jaar
 • Gekwalificeerde professionals met veel werkervaring die eager zijn om zich te blijven ontwikkelen. Zij weten van de hoed en de rand en zijn direct inzetbaar

Young Professional

Specificaties

 • Tweejarig traineeship Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security of Duurzaamheid & Innovatie
 • Opleiding op post-master-niveau aan een gerenommeerde universiteit en bij meerdere toonaangevende opleiders
 • Blijft zich 24/7 ontwikkelen met behulp van een fors persoonlijk opleidingsbudget
 • Intensief begeleid door onze field coach met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Beschikt over uitgebreid Breinstein-netwerk dat elkaar graag verder helpt
Ik zoek een young professional

Professional

Specificaties

 • Je bent verzekerd van gekwalificeerde en gedreven professionals door ons strenge selectieproces
 • Onze professionals hebben jarenlange ervaring in Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security of Duurzaamheid & Innovatie
 • Uitblinkers in 21st century skills zoals samenwerken, communiceren, visueel presenteren en overtuigen
 • 24/7 ontwikkeling met fors persoonlijk opleidingsbudget onder begeleiding van onze field coaches
 • Veel flexibiliteit door onze dienstverlening en CAO
Ik zoek een ervaren professional

Daarom kiezen bedrijven voor Breinstein

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Fun is geen pré maar een must voor ons. En we hebben altijd oog voor het persoonlijke. Dàt is waarom mensen voor ons kiezen. Maar we kunnen het zelf allemaal wel zo mooi vertellen, maar het is natuurlijk beter als je het van anderen hoort!

Lees onze klantcases

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor wat voor soort organisaties werken jullie?

We werken voor alles wat behoort tot de publieke sector: van gemeentes tot waterschappen, van provincies tot ziekenhuizen en van universiteiten tot ministeries. En we werken voor profit-organisaties: van voetbalclub AZ tot financiële dienstverleners, van luchtvaartmaatschappijen tot het MKB.

Wat voor soort trainingen volgt jullie digitaal talent bij Cyber Security?

Een combinatie van een post-master Cyber Security (samen met de Antwerp Management School), praktijkgerichte cursussen en tooling (Agile, Scrum en Ethical Hacking) en slot tot persoonlijke vaardigheden in de vorm van trainingen en begeleiding door een field coach. Klik hier voor meer informatie.

Wat voor soort trainingen volgt jullie digitaal talent bij Data Analytics?

Een combinatie van een post-master Data Science-opleiding (samen met de Vrije Universiteit Amsterdam en Data Science in Alkmaar), praktijkgerichte cursussen en tooling (diverse interactieve sessies bij verschillende opleiders) en slot tot persoonlijke vaardigheden in de vorm van trainingen en begeleiding door een field coach. Klik hier voor meer informatie.

Wat voor soort trainingen volgt jullie digitaal talent bij Informatiemanagement?

Een combinatie van een universitaire opleiding Sociaal Organisatorische Bedrijfskunde (samen met de Radboud Universiteit), praktijkgerichte cursussen en tooling (samen met o.a. de VUCA Academy met aandacht voor Agile, Scrum, ITIL, BISL en Lean Yellow & Green belt) en slot tot persoonlijke vaardigheden in de vorm van trainingen en begeleiding door een field coach. Klik hier voor meer informatie.

Wat is de minimale opdrachtduur?

In feite hebben we die niet. Wij adviseren zelf wel altijd minimaal 3 maanden aan te houden, als je resultaat wilt boeken. Sommige opdrachten duren enkele maanden, andere wel jaren.

Wat kan ik verwachten van jullie young professionals?

Onze young professionals volgen een traineeship - en dat is niet zo maar een veredelde stage. Het gaat om toptalent dat zich razendsnel ontwikkelt. Je mag dus vanaf dag één een volwaardige medewerker verwachten die meteen het verschil kan maken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Meer weten?

Wil je weten wat wij kunnen betekenen om jouw organisatie future-proof te maken met onze detachering van ervaren IT-professionals? Je kunt ons altijd bellen (085 – 066 74 21), mailen ([email protected]) of klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact op