Data Analytics

Datagedreven werken: het nieuwe goud

Wil jij als digitaal talent verder als data-analist, BI-specialist of data scientist, maar voel je je nog niet helemaal klaar om aan het werk te gaan? Met ons traineeship Data Analytics help je organisaties beter, slimmer en sneller te werken. Met ons opleidingsprogramma geef je jouw technologische én soft skills een boost en ga je betaald aan de slag bij de beste werkgevers. Je brengt de behoeftes van alle partijen in kaart en vertaalt die naar bruikbare oplossingen. Met speciale tools en software verzamel en analyseert je data om waardevolle inzichten te genereren. Bovendien weet je die visueel aantrekkelijk te presenteren.

Vrije Universiteit Amsterdam

Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam en Data Science Alkmaar hebben we een speciaal opleidingsprogramma’s ontwikkeld. Niet zo maar een training – het gaat om een afgeleide van de postgraduate opleiding Data Science van de VU. Je krijgt les van vooraanstaande (hoog)leraren en ontvangt na afloop een diploma op post-master niveau. Duik in bergen met data, leer dashboards te ontwerpen en ontwikkelen en verzamel en ontwikkel grote datasets. Help organisaties belangrijke beslissingen te nemen en toekomst-proof te worden.

Het opleidingstraject

1

Inhoudelijke trainingen

Onder leiding van diverse docenten uit de praktijk boost je jouw Data Analytics-skills. In totaal volg je 10 interactieve sessies, waaronder Relationele databases, Python, Data Engineering, Correlatie en Causatie, Dashboards met R Shiny en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je leert je theoriekennis meteen toepassen bij jouw opdrachtgever.

2

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma tillen we jouw soft skills naar een hoger niveau. Je leert het maximale uit jezelf te halen, verbetert je communicatieve vaardigheden en we laten je zien hoe je om kunt gaan met weerstand. Daarnaast ontdek je welke leiderschapsstijl het beste bij jou past. Je krijgt begeleiding van je eigen fieldcoach, bij wie je altijd terecht kunt als je ergens tegenaan loopt. Je leest er hier meer over.

3

Scrum

In deze training leer je op een gestandaardiseerde manier aan projecten te werken. Je werkt in multidisciplinaire teams in korte sprints van 1 tot 4 weken, zodat je meer ruimte overhoudt om je werk beter en creatiever te doen. Je maakt organisaties wendbaarder en bent de onmisbare schakel voor digitale transformatie. Na afloop ben je gecertificeerd scrummaster.

4

Opleiding Vrije Universiteit

Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam en Data Science Alkmaar hebben we een speciaal opleidingsprogramma’s ontwikkeld op post-master niveau. Na afloop weet je wat de waarde van data is, kan je die verzamelen, presenteren en analyseren en adviseer je organisaties over data-innovatie. Zo help je organisaties betere beslissingen te nemen en toekomst-proof te worden.

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze traineeships