Werken en leren

Geen studiekosten, wel doorleren en direct salaris

Wil je wel verder leren, maar vind je het ook tijd om aan het werk te gaan? Met een traineeship van Breinstein doe je het allebei! Bij ons doe je een opleiding op het gebied van Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie gecombineerd met een persoonlijk ontwikkelprogramma én ga je meteen aan de slag bij interessante opdrachtgevers. Je betaalt geen studiekosten, krijgt meteen een vast contract en vanaf dag één ontvang je salaris. Lekker!

Carrièreswitch of skill-boost?

Ben jij tijdens je studie erachter gekomen dat je de verkeerde studiekeuze hebt gemaakt en wil je graag iets heel anders doen? Merk je dat je bepaalde vaardigheden nog verder moet ontwikkelen om te worden aangenomen of wil je verder leren én dit meteen toepassen in de praktijk? Welkom bij Breinstein.

De voordelen van werken en leren

Je hoeft helemaal nog geen keuze te maken tussen verder leren of werken. Bij Breinstein combineer je het gewoon. Je volgt een dikke opleiding en past de theorie meteen toe in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers. Ontdek wat je sterke punten zijn, waar je hart sneller van gaat kloppen, spar en werk samen met andere young professionals en schuif aan bij de directie. Hoe tof is dat?

Wanneer je het traineeship hebt doorlopen, weet je waar je kracht ligt, net als je opdrachtgever. Wist je dat 90% van onze young professionals na afloop een uitdagende baan aangeboden krijgt?

Top-opleiding zonder studiekosten
Vaste baan met meteen salaris
Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
Intensieve begeleiding door field coach
Praktijkervaring bij toporganisaties
Baanopties waaraan je nooit had gedacht

Trap je carrière af met Breinstein

Heb jij je diploma op zak en ben je klaar voor de volgende stap? Ben je opgegroeid met technologie en zet jij je skills graag in voor organisaties die weten dat innoveren een must is om te overleven? Ontwikkel je bij ons dan verder in een van onze future proof vakgebieden: Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie.

Zo geef je jouw carrière een boost en maak jij je vanaf het begin onmisbaar voor onze opdrachtgevers. Want die weten het ook wel: If you’re not born with IT, forget about IT!

Check onze traineeships

Onze vakgebieden

Bekijk alle vacatures
Informatiemanagement

Help organisaties shinen in informatie- en verandermanagement en maak ze future-proof. Speel de hoofdrol in je carrière met ons ontwikkelprogramma van twee jaar. Jij bent het bewijs dat ‘Digital Natives rule’.

Data Analytics

Als je via ons gaat werken in de Data Analytics zijn de mogelijkheden eindeloos. Boost je groei als young professional en duik in de wereld van datagedreven werken.

Cyber Security

Jij gaat in de wereld van Cyber Security aan de slag bij de beste werkgevers. Het is jouw taak om organisaties te beschermen tegen cybercrime. Met ons maak je de weg vrij voor een grandioze take-off van je carrière. Ready, set, go.

Duurzaamheid & Innovatie

Jij wilt graag de wereld een beetje mooier maken en bent de verbindende schakel op het gebied van duurzaamheid & innovatie. Speel de hoofdrol in je carrière met ons tweejarig ontwikkelprogramma.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kan ik wat voorbeelden krijgen van opdrachten?

We hebben een breed scala aan diverse opdrachten. Wat te denken van information security officer bij een financiële dienstverlener, meewerken aan de implementatie van de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) wetgeving, het ontwikkelen van dashboards bij een gemeente, data analist bij een vastgoedontwikkelaar, meewerken aan een project in het kader van digitale innovatie in de zorg of het implementeren van een nieuw zaaksysteem. In onze sectie 'young professionals aan het woord' lees je meer over de ervaringen van onze young professionals.

Hoeveel uur ben ik aan het werk en hoeveel uur besteed ik aan mijn studie?

Je krijgt een contract voor 40 uur in de week. Gemiddeld werk je 36 tot 38 uur per week bij je opdrachtgever en twee keer per maand heb je een opleidingsdag. Niet in het weekend of in de avonduren, maar gewoon onder werktijd. De voorbereiding voor deze opleidingsdagen ligt tussen de 1-6 uur per week. Afhankelijk van de opleiding die je op dat moment volgt natuurlijk.

Word ik tijdens het traineeship begeleid?

Uiteraard. Een recruiter geeft jou een sollicitatietraining voordat je jouw gesprek hebt bij de opdrachtgever. Jouw field coach voert elke 6 tot 8 weken coachgesprekken met je om jou op persoonlijk vlak te begeleiden. De opdrachtgever zorgt dat jij altijd een aanspreekpunt hebt binnen de organisatie.

Hoe lang duurt mijn traineeship?

Al onze traineeships duren in principe twee jaar.

Wat maakt het traineeship bij Breinstein bijzonder?

Met een traineeship van Breinstein werk en leer je tegelijk. Je doet een opleiding Informatiemanagement, Data Analytics of Cyber Security gecombineerd met een persoonlijk ontwikkelprogramma én gaat meteen aan de slag bij interessante opdrachtgevers. Je krijgt meteen een vast contract, ontvangt salaris vanaf dag 1 en hebt een eigen Field coach die je begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem contact op

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze traineeships