Persoonlijk ontwikkelprogramma Cyber Security

Wij brengen jouw soft skills naar een hoger niveau

Bij Breinstein vinden we het belangrijk dat je als young professional in de Cyber Security niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma boosten we je soft skills op het gebied van communicatie, leiderschap, conflicthantering en timemanagement. Dat doen we met gave trainingen.

Verder krijg je een eigen field coach toegewezen die je intensief begeleidt. Je coach is ook je aanspreekpunt binnen Breinstein en staat voor je klaar als je tegen dingen aanloopt bij je opdrachtgever. Na afloop ben jij nòg innovatiever, oplossingsgerichter, enthousiaster en communicatief vaardiger. Zo ga jij het verschil maken in de digitale transformatie!

Hoe ziet het programma eruit?

We starten met een kick-off dag om de andere young professionals in de groep én de organisatie beter te leren kennen. Bij alle opleiders die bij dit traineeship betrokken zijn wordt er uitgebreid stilgestaan bij het verbeteren van soft skills. Zo is er aandacht voor dit thema binnen het programma van de Antwerp Management School, maar ook bij de praktijkgerichte cursussen van opleiders, zoals Agile, Scrum en Ethical Hacking. Vaak is dit inclusief certificeringstraject, iets wat je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Binnen dit programma leiden we de leiders van de toekomst op binnen de informatiebeveiliging.

Wat is verder nog belangrijk om te weten?

Cyber Security af willen dwingen is niet realistisch. De boel dichttimmeren als een Fort Knox werkt ook niet. Je moet als security officer voortdurend verbinding zoeken met alle stakeholders en de balans weten te vinden tussen business en veiligheid. Goede soft skills zijn dus essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarom leren we je onder andere om mensen te overtuigen, impact te genereren en presentaties te verzorgen. Het programma eindigt met een groepsopdracht, waarin goed samenwerken essentieel is.

Meer informatie over dit traineeship
Onze klanten

Werken voor top bedrijven

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder aanscherpen en benutten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Cyber Security haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op