Ons traineeship Cyber Security

Betaalde opleiding tot cyber security expert

Wil jij als digitaal talent verder als cyber security specialist? Met ons traineeship Cyber Security help je organisaties zich te wapenen tegen onder meer DDos-aanvallen, ransomware en virussen. Je fikst zwakke plekken en adviseert organisaties over de strijd tegen Cybercrime. Je gaat namelijk meteen betaald aan de slag met uitdagende opdrachten bij toporganisaties. Met ons opleidingsprogramma geef je je technologische én soft skills een boost.

Opleiding Antwerp Management School
Certificeringstraject CISM/CISA/CRISC
Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
Intensieve begeleiding door field coach
Meteen salaris en geen studiekosten
Jouw ingang naar toporganisaties

Onze traineeships Cyber Security

Bekijk alle traineeships

Het vakgebied

Digitale criminaliteit is de sterkst groeiende vorm van economische misdrijven. Een hack of ransomware-aanval kan voor organisaties enorm vervelende gevolgen hebben. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel: de risico’s van morgen zijn weer heel anders dan de risico’s van vandaag. Jouw generatie ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang, dus organisaties zullen je met open armen ontvangen.

Wij boosten je skills en je gaat meteen aan de slag bij een van de topbedrijven uit ons netwerk met een interessante opdracht op het gebied van Cyber Security. Je speurt IT-netwerken af, weert aanvallen af, fikst zwakke plekken en adviseert organisaties over de strijd tegen Cybercrime. Hoe gaaf is dat?

Meer informatie

De opleiding

Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma verzorgd door de Antwerp Management School (AMS) en verschillende andere gerenommeerde opleiders. Verder staan er modules als Ethical Hacking en Agile en Scrum op het programma. Na afronding van het traineeship heb je een certificaat op post-master niveau en mag jij jezelf Scrum-master noemen. Je kiest daarnaast voor een van deze internationaal erkende certificeringstrajecten: CISM, CISA of CRISC.

Twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën, trends en ontwikkelingen en verbeteren we je soft skills. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. Je brengt de theorie ook meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Je ontvangt vanaf dag één salaris en betaalt geen studiekosten. Hoe lekker is dat?

Meer informatie

Meer informatie?

Wil jij meer weten over het traineeship Cyber Security? Download onze brochure!

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kan ik wat voorbeelden krijgen van opdrachten?

We hebben een breed scala aan diverse opdrachten. Wat te denken van information security officer bij een financiële dienstverlener, meewerken aan de implementatie van de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) wetgeving, het ontwikkelen van dashboards bij een gemeente, data analist bij een vastgoedontwikkelaar, meewerken aan een project in het kader van digitale innovatie in de zorg of het implementeren van een nieuw zaaksysteem. In onze sectie 'young professionals aan het woord' lees je meer over de ervaringen van onze young professionals.

Hoeveel uur ben ik aan het werk en hoeveel uur besteed ik aan mijn studie?

Je krijgt een contract voor 40 uur in de week. Gemiddeld werk je 36 tot 38 uur per week bij je opdrachtgever en twee keer per maand heb je een opleidingsdag. Niet in het weekend of in de avonduren, maar gewoon onder werktijd. De voorbereiding voor deze opleidingsdagen ligt tussen de 1-6 uur per week. Afhankelijk van de opleiding die je op dat moment volgt natuurlijk.

Word ik tijdens het traineeship begeleid?

Uiteraard. Een recruiter geeft jou een sollicitatietraining voordat je jouw gesprek hebt bij de opdrachtgever. Jouw field coach voert elke 6 tot 8 weken coachgesprekken met je om jou op persoonlijk vlak te begeleiden. De opdrachtgever zorgt dat jij altijd een aanspreekpunt hebt binnen de organisatie.

Wat verdien ik gemiddeld tijdens het traineeship Cyber Security?

Op basis van 40 uur per week is je bruto maandsalaris minimaal 2700 euro. En als je opdrachtgever volgens de eigen CAO meer moet betalen krijg je meer. Wij betalen natuurlijk je opleidingskosten. Lekker, toch?

Hoe lang duurt het traineeship Cyber Security?

Net als onze andere traineeships duurt het programma voor Cyber Security in principe twee jaar. Als je de opleiding binnen die tijd nog niet hebt afgerond duurt het net iets langer.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder aanscherpen en benutten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Cyber Security haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op