Communicatie en generaties: de verschillen

Esri is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij drinkwaterbedrijf Dunea. Tijdens haar traineeship leert en werkt Esri, waardoor zij haar opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk.

Elke week vlogt zij over haar traineeship informatiemanagement. Ze vertelt over wat ze leert en wat ze meemaakt bij haar project. Welke dingen komt zij tegen en wat valt haar op? Bovendien deelt zij haar kennis en ervaring. Deze keer laat ze iets zien over de verschillen in communicatie en generaties.

Drinkwaterbedrijf Dunea

Dunea levert elke dag drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in Zuid-Holland-West. Wat er zo bijzonder is aan het drinkwater van Dunea? Omdat Dunea het drinkwater uit duinwater haalt, zijn er geen chemicaliën nodig om het water te zuiveren. Natuurlijk lekker dus! Een bedrijf dat ruim een miljoen mensen van drinkwater voorziet, is altijd in beweging en is toekomstgericht.

Innovatie bij Dunea
Dunea voert daarom steeds – vaak innovatieve – projecten uit om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en de wensen van klanten. Ook zijn zij continue bezig met het optimaliseren van hun processen. Esri krijgt binnen Dunea met veel verschillende soorten mensen en generaties te maken en merkt een verschil in hun communicatie op.

Esri ontdekt de verschillen

Trainee Esri gaat op onderzoek uit naar de verschillen in communicatie en generaties. Zo ontdekt zij bijvoorbeeld dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende communicatiemiddelen. Benieuwd naar haar mening? Bekijk haar vlog!

;