Talentontwikkeling young professionals

Wij maken organisaties future-proof

Bij Breinstein stomen we de beste young professionals klaar om organisaties future-proof te maken. Want Digital Natives rule! Vakinhoudelijk geven wij hun ontwikkeling een boost in de vakgebieden Informatiemanagement, Data Analytics , Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie. Maar ook hun soft skills tillen we naar een hoger niveau. De opgedane kennis en vaardigheden passen onze young professionals direct toe bij jou op de werkvloer. Naast de inhoudelijke begeleiding die wij van onze opdrachtgevers vragen, worden de young professionals intensief begeleid door onze field coaches. Wij maken voor jou graag het verschil in de digitale transformatie.

Geen zorgen over werving & selectie
Keuze uit interessante cv’s
Wij zorgen voor een up-to-date opleiding
Begeleiding door onze field coaches
Aandacht voor ontwikkeling soft skills
Snelle invulling vacatures met toptalent

De perfecte match

Via ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de geschikte (young) professional, wie je ook zoekt. Wij werven en selecteren toptalent in vakgebieden die essentieel zijn voor de digitale transformatie.

Onze young professionals gaan via een traineeship bij jou aan de slag. Wij zorgen voor de opleiding en coaching. En het fijne is dat we na afloop de mogelijkheid tot kosteloze overname aanbieden, als ze niet meer weg zijn te denken bij jou op de werkvloer.

Ons opleidingsprogramma

Voor onze traineeships hebben we unieke opleidingsprogramma’s ontwikkeld samen met toonaangevende universiteiten en opleiders. De programma’s zijn altijd afgestemd op de uitdagingen waar organisaties op dat moment tegenaanlopen.

Vakinhoudelijk brengen we onze young professionals in twee jaar tijd helemaal up-to-date. De lesdagen worden verzorgd door hoogleraren én professionals uit het bedrijfsleven. Na afloop van het traineeship beschikken ze over een fors aantal afgeronde trainingen, vaak met een certificaat als bewijs.

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Bij Breinstein investeren we ook volop in de soft skills van onze young professionals. Hierbij is er onder meer aandacht voor:

  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Visueel presenteren
  • Effectief leiderschap

De vaardigheden die ze opdoen tijdens ons persoonlijk ontwikkeltraject zijn doorslaggevend voor succes op de werkvloer.

Klanten geven aan dat ons digitaal talent zich vijf keer sneller ontwikkelt dan ze gewend zijn.

Onze field coaches

Breinstein begeleidt young professionals intensief. Hun eigen field coach fungeert als aanspreekpunt en staat voor hen klaar als ze tegen dingen aanlopen bij hun opdrachtgever of vragen hebben. Daarnaast voeren zij iedere 6 tot 8 weken coachingsgesprekken met onze young professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo worden de talenten continu uitgedaagd en leren zij het maximale uit zichzelf te halen.

Zo vult Breinstein jouw vacatures

Omdat we op zoek zijn naar het beste van het beste, moeten we streng zijn. Van de 30 sollicitanten wordt er uiteindelijk maar één aangenomen. De werving- en selectieprocedure van young professionals bestaat bij ons uit 5 overzichtelijke stappen:

  • Talent benaderen + motivatiebrief/cv beoordelen
  • Sollicitatiegesprek via Skype of Teams
  • Online persoonlijkheidstest
  • Sollicitatiegesprek op kantoor met recruiter en accountmanager
  • Afspraak met field coach en ondertekenen contract

Meer informatie?

Onze opdrachtgevers

Deze organisaties kiezen ook voor Breinstein

Meer weten?

Bel naar 085 – 066 74 21, mail naar [email protected] of klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op