Gedetacheerd worden bij de gaafste opdrachtgevers

Veel flexibiliteit en ruimte voor ontwikkeling

Ben jij een ervaren professional in de vakgebieden Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security of Duurzaamheid & Innovatie, wil jij jezelf blijven ontwikkelen én wil je verschillende opdrachten doen bij topbedrijven? Dan is detachering via Breinstein echt iets voor jou!

Vaak is het lastig om binnen te komen bij topwerkgevers, maar via ons uitgebreide netwerk liggen gave opdrachten bij die organisaties wél binnen handbereik.

Uitdagende IT-opdrachten
Jij bent specialist voor diverse branches
Begeleiding door jouw field coach
Persoonlijk opleidingsbudget
Enorm netwerk met digitaal talent
Geen acquisitie of administratie

Jouw ontwikkeling staat voorop

Als professional betekent het natuurlijk niet dat je uitgeleerd bent. Bij ons krijg je als gedetacheerde de gelegenheid om je skills naar een nog hoger niveau te tillen. En dan hebben we het niet alleen over vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook over je soft skills.

Je beschikt over een ruim opleidingsbudget van 3500 euro per jaar dat je naar eigen inzicht in kunt vullen. Je krijgt de mogelijkheid om toonaangevende, internationaal erkende certificaten te behalen, maar we helpen je ook stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven wij jouw carrière samen boosten.

Je field coach helpt je je carrière vorm te geven

Jij wilt groeien – en graag snel een beetje. Daar helpen we je graag bij! Je krijgt een eigen field coach toegewezen, die je persoonlijk en deskundig begeleidt. Samen bespreken jullie dingen waar je tegenaan loopt op de werkvloer, en hoe je het maximale uit je ontwikkeling en jezelf kunt halen.

En dat niet alleen: want als je opdracht bijna afloopt kijken jullie samen met een accountmanager naar het aanbod. Benieuwd naar ons huidige aanbod interimopdrachten?

Bekijk onze vacatures

Een greep uit onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat ga ik verdienen?

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Professionals verdienen bij ons grofweg tussen de 35.000 en 60.000 euro bruto per jaar, afhankelijk van ervaring, opleiding en expertise en de opdrachtgever.

Ik ben als young professional doorgestroomd vanuit mijn traineeship, hoe werkt dit?

Je hebt al een vast dienstverband bij ons en werkt op verschillende opdrachten net zoals binnen jouw traineeship. Op basis van jouw opgedane kennis en ervaring matchen de collega's van accountmanagement je aan een of meerdere opdrachtgevers. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget om je verder te kunnen specialiseren.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van detachering voor IT-professionals?

Je hoeft je niet vast te leggen en kunt rondkijken bij verschillende organisaties. Je krijgt ondersteuning, maar houdt zelf de regie over je opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons op de loonlijst staan geeft zekerheid: je hoeft zelf niet aan acquisitie en administratie te doen.

Wat houdt detachering bij Breinstein in?

Je bent bij ons in dienst en wordt geplaatst bij een van onze opdrachtgevers, waar je aan de slag gaat als IT-professional voor 32-40 uur in de week. Je krijgt een opleidingsbudget dat je zelf in kunt zetten voor je ontwikkeling en je wordt begeleid door een field coach.

Hoe weet ik dat detachering bij mij past?

Als gedetacheerde young professional moet je je makkelijk aan kunnen passen en flexibel zijn. Voor al onze traineeships vragen wij verder dat je innovatief, oplossingsgericht en enthousiast bent. Uitblinken op communicatief en analytisch vlak is ook een pré.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Ben jij die gedreven young professionals of ervaren IT-professional die zijn skills wil blijven pushen en via detachering aan de slag wil bij de gaafste opdrachtgevers?

Neem contact op