Thuis raken in het vakgebied ICT

Trainee Esri leert over ICT

Esri is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij drinkwaterbedrijf Dunea. Tijdens haar traineeship leert en werkt Esri, waardoor zij haar opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk.
Elke week vlogt zij over haar traineeship Informatiemanagement. Ze vertelt over wat ze leert en wat ze meemaakt bij haar project. Welke dingen komt zij tegen en wat valt haar op? Bovendien deelt zij haar kennis en ervaring. Esri raakt steeds meer thuis in de ICT. Ze vertelt erover in deze vlog!

ICT bij Dunea

Dunea levert elke dag drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in Zuid-Holland-West. Wat er zo bijzonder is aan het drinkwater van Dunea? Omdat Dunea het drinkwater uit duinwater haalt, zijn er geen chemicaliën nodig om het water te zuiveren. Natuurlijk lekker dus! Een bedrijf dat ruim een miljoen mensen van drinkwater voorziet, is altijd in beweging en is toekomstgericht. Dunea voert daarom steeds – vaak innovatieve – projecten uit om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en de wensen van klanten. Ook zijn zij continue bezig met het optimaliseren van hun processen. ICT is hierbij natuurlijk onmisbaar.

Trainee Esri

Esri raakt in de eerste weken van haar traineeship steeds meer thuis in het vakgebied ICT. Ze begon met veel leeswerk, daarna moet ze het gewoon gaan doen. Iets doen is immers de beste manier om iets te leren. Benieuwd naar de rest van haar bevindingen? Bekijk haar vlog!

 

;