Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship informatiemanagement

Breinstein trainees zijn werkzaam op het gebied van informatiemanagement. Procesmanagement, communicatiemanagement en verandermanagement zijn hier onderdeel van. In deze omgeving ga jij jezelf verder ontwikkelen tot de verandermanager van morgen.

Tijdens het traineeship informatiemanagement voer je een of meerdere opdrachten uit. Je kun hierbij denken aan grootschalige digitaliseringsprojecten. Zoals het implementeren van systemen, draagvlak creëren onder medewerkers of volledig digitaal werken. Veel van onze opdrachtgevers zijn overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies, waterschappen, zorgorganisaties en het onderwijs. De overheid stoffig? Lees hier waarom werken bij de overheid juist cool is!

Informatiemanagement behelst meer dan enkel het “managen van informatie”. De volgende onderwerpen staan binnen dit vakgebied en dus tijdens dit traineeship informatiemanagement centraal:

Jouw toegevoegde waarde tijdens het traineeship informatiemanagement

 

Wat jouw toegevoegde waarde is tijdens het traineeship informatiemanagement? Jouw frisse blik. Elke opdracht heeft voor jou nieuwe aspecten waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Tijdens de opleiding doe je kennis op over creatief denken. In de vorm van design thinking, storytelling en wicked problems. Hierdoor kun jij een creatieve en gepaste aanpak inzetten die nauwkeurig aansluit op de situatie en het gewenste doel.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het traineeship informatiemanagement? Solliciteer dan direct op één van de informatiemanagement traineeships!

 

 

Bekijk de vacatures