Persoonlijk ontwikkelprogramma

Next level soft skills

Bij Breinstein vinden we het belangrijk dat je als young professional niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Alleen dan kan je het verschil maken in de digitale transformatie. Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma tillen we jouw soft skills naar een hoger niveau. Je volgt gave trainingen waarin je leert het maximale uit jezelf te halen. Je ontwikkelt je leiderschapsstijl, je verbetert je communicatieve vaardigheden en je leert omgaan met weerstand. Je wordt begeleid door een field coach, waarmee je altijd kunt sparren.

Informatiemanagement

Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma leren we je hoe je alles uit jezelf kunt halen, waarbij we ook kijken naar de uitkomsten van je persoonlijkheidstest. We boosten je soft skills op het gebied van communicatie, leiderschap, conflicthantering en timemanagement. Dat doen we met gave trainingen.

Ook visueel communiceren en een workshop ‘Generatie Y, Z en stress’ staan op het programma. Je volgt daarnaast Agile- en Scrum-trainingen bij toonaangevende opleiders en haalt de Lean Yellow & Green belt. Onder deskundige begeleiding leer je jezelf door en door kennen, zodat je stevig in je schoenen komt te staan.

Meer informatie

Data Analytics

Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma boosten we je soft skills die hard nodig zijn bij datagedreven werken. Thema’s die we behandelen zijn onder andere communicatie, leiderschap, conflicthantering en timemanagement. Dat doen we met gave trainingen en met intensieve begeleiding door je field coach.

Aan de hand van de persoonlijkheidstest die je hebt gemaakt tijdens je sollicitatie laten we zien hoe je alles uit jezelf kunt halen.  We zoomen zowel in op de klassieke Business Analytics als de complexere vormen van Artificial Intelligence en Machine Learning. We leren je ook meer over Data Visualization, zodat je anderen beter kan overtuigen van het belang van Data Analytics.

Meer informatie

Cyber Security

Bij alle opleiders die bij dit traineeship betrokken zijn wordt er uitgebreid stilgestaan bij het verbeteren van soft skills. Vaardigheden als effectief communiceren, overtuigen, impact genereren, presentaties te verzorgen en samenwerken zijn namelijk essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren.

Zo is er aandacht voor soft skills binnen het programma van de Antwerp Management School, maar ook bij de praktijkgerichte cursussen van opleiders, zoals Agile, Scrum en Ethical Hacking. Na afloop ben jij nòg innovatiever, oplossingsgerichter, enthousiaster en communicatief vaardiger. Zo ga jij het verschil maken in de digitale transformatie!

Meer informatie

Duurzaamheid & Innovatie

Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma boosten we je soft skills die essentieel zijn om het verschil te kunnen maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Op het programma staat onder meer omgaan met weerstand, storytelling, leiderschap en projectmatig werken. Dat doen we met gave trainingen en met intensieve begeleiding door je field coach.

Bij alle opleiders die bij dit traineeship betrokken zijn wordt er uitgebreid stilgestaan bij het verbeteren van je soft skills: de Vrije Universiteit Amsterdam in het programma Organiseren van duurzame innovatie, het opleidingsprogramma van Bestuursacademie Nederland en de praktijkgerichte cursussen als Design Thinking van VUCA Academy en PRINCE2 Foundation van ICM. Vaak is dit inclusief certificeringstraject, iets wat je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

Meer informatie

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Check onze vacatures