Persoonlijk ontwikkelprogramma Data Analytics

Wij brengen jouw soft skills naar een hoger niveau

Bij Breinstein vinden we het belangrijk dat jij als digitaal talent niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Alleen dan kan je het verschil maken in de digitale transformatie. Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma binnen het traineeship Data Analytics tillen we jouw soft skills naar een hoger niveau.

Je leert het maximale uit jezelf te halen, verbetert je communicatieve vaardigheden en we laten je zien hoe je om kunt gaan met weerstand. Daarnaast ontdek je welke leiderschapsstijl het beste bij jou past. Je krijgt een eigen field coach toegewezen die je begeleidt en uitdaagt.

Hoe ziet het programma eruit?

We beginnen met een kick-off dag om de andere young professionals in de groep én de organisatie beter te leren kennen. Daarna leren we aan de hand van de persoonlijkheidstest die je hebt gemaakt tijdens je sollicitatie hoe je alles uit jezelf kunt halen. Vervolgens zoomen we in het eerste deel van het programma in op de klassieke Business Analytics met aandacht voor Relationele Databases en SQL en het verkrijgen, analyseren en visualiseren van grote hoeveelheden data. We sluiten dit deel af met de module Correlatie en Causatie.

Wat gebeurt er daarna?

In het tweede deel van ons programma gaan we dieper in op complexere vormen van Artificial Intelligence en Machine Learning. Een ander belangrijk onderdeel is het overtuigend presenteren van statistische modellen, zodat je jouw opdrachtgever of manager kunt overtuigen. We leren je meer over Data Visualization en maakt gebruik van dynamische dashboards met R Shiny.

We sluiten af met de Grande Finale, waarin jouw groep young professionals het in twee teams tegen elkaar opnemen: voorstanders van de klassieke benadering vs voorstanders van Machine Learning. Wie het meest zinnige antwoord kan geven op de onderzoeksvraag wint.

Meer informatie over dit traineeship
Onze klanten

Werken voor top bedrijven

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder boosten en inzetten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Data Analytics haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op