‘Van Bachelor tot Baas’ – Podcast: Interview met oud-Breinstein trainee Maxim Geerts | het Breinstein traineeship

Het traineeship Informatiemanagement heeft oud-Breinstein trainee Maxim gebracht wat hij op voorhand had gedacht. Zo gaf hij aan dat hij tijdens de opleiding van Rik Maes en Anna Snel veel lessen heeft geleerd die hij nu nog steeds toepast. Hij noemde het: “waardevolle lessen, ook vanwege de manier van onderwijs die werd toegepast. Heel anders dan je traditioneel gewend bent”. De opgedane kennis kon direct worden toegepast. De opleidingen gingen wat meer in op de psychologische kant achter de IT (de ‘zachte kant’).

In dit interview wordt Maxim Geerts, oud-Breinstein trainee, geïnterviewdMaxim is sinds twee jaar werkzaam als accountmanager IT bij de provincie Zuid-Holland. Deze functie heeft hij ook uitgevoerd tijdens zijn traineeship Informatiemanagement.

Dit interview geeft onder andere antwoorden op vragen, zoals:  

  • Waar kun je terecht komen na het traineeship Informatiemanagement en waar kan je staan na bijvoorbeeld twee jaar?  
  • Wat kan de opdrachtgever verwachten qua ontwikkeling van een trainee? 

Luister het interview met oud-Breinstein trainee Maxim hier:

Gratis doorleren, meteen salaris en aan de slag bij toporganisaties

Tijdens onze traineeships ga je aan de slag bij de beste werkgevers met de meest uitdagende opdrachten. Je ontvangt vanaf dag één salaris. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreid opleidingsprogramma geven we je ontwikkeling een boost, zodat jij klaar bent om het verschil te maken in de digitale transformatie. Onze opdrachtgevers kunnen niet zonder jou. Jij bent de digitale generatie en ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang.

Wil jij als digitaal talent verder als informatiemanager, kick je op veranderingstrajecten en innovaties en wil je werken en leren combineren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ons traineeship Informatiemanagement geef je je technologische én soft skills een boost en ga je meteen betaald aan de slag bij toporganisaties met een uitdagende opdracht. Geef je carrière bij ons een kickstart!

;