Mijn eerste maanden bij Breinstein

Ondertussen ben ik alweer dik twee maanden onderweg bij Breinstein als accountmanager voor de drie noordelijke provincies. Dit zijn een regio en een vakgebied die perfect bij mij passen. Nu hoor ik jullie denken, hoe komt deze geboren en getogen noordeling terecht in Alkmaar? Ik neem jullie in deze blog graag mee vanaf het begin!

De organisatie voelt als een warm bad

Mijn eerste kennismaking met Breinstein was afgelopen jaar tijdens mijn vakantie in Vietnam. Een gepersonaliseerd bericht van Anita (corporate recruiter) zorgde ervoor dat Breinstein in mijn gedachten voorbij bleef komen. Het eerste gesprek liet nog wel even op zich wachten, maar eenmaal gevoerd voelde de organisatie als een warm bad. De voorbeelden van uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers en de breedte van het vakgebied Informatiemanagement, waren voor mij doorslaggevend.

Mijn eerste werkdag als accountmanager was op het hoofdkantoor in Alkmaar. De dag ervoor was mijn nieuwe leaseauto voor mijn huis afgeleverd dus mijn ritje van Drachten naar Alkmaar was goed te doen, super! De eerste week stond vooral in het teken van mijn nieuwe collega’s, de organisatie en vooral het traineeship informatie- & verandermanagement leren kennen. Dat laatste heeft Ivo mij ontzettend mee geholpen. Hij nam mij vol enthousiasme mee en deelde hierin zijn kennis in een fijne informele setting. Wat ik vooral goed vond om te horen, was dat het traineeship continu aangescherpt wordt naar aanleiding van de feedback van young professionals en opdrachtgevers. Ik voel het meteen: Breinstein staat nooit stil!

Op pad in een voor mij bekend gebied

Vrij snel mocht ik als accountmanager op pad in mijn eigen regio, de drie noordelijke provincies. Voor mij natuurlijk een prachtige en bekende regio! Wat deze regio zo bijzonder en uniek maakt zijn samenwerking tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Ik wil trainees graag helpen aan mooie opdrachten bij deze noordelijke opdrachtgevers.

Uit gesprekken met de young professionals, die nu op opdracht bij verschillende opdrachtgevers zitten, werd gelijk duidelijk dat er interessante projecten op het snijvlak van IT en business zijn. Leuk om te horen dat sommige young professionals middels het traineeship door hebben kunnen groeien als bijvoorbeeld, informatiemanager, projectleider of productmanager. Tof dat we vanuit Breinstein kunnen laten zien dat je het noorden echt niet hoeft te verlaten voor een mooie carrière!

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd geworden wat onze young professionals Informatie- & Verandermanagement voor jou kunnen betekenen? Ik kom als accountmanager graag eens langs voor een kop koffie, dan zoeken we samen de verbinding tussen Breinstein, de organisatie en onze young professionals. Neem contact met mij op via [email protected] of 06–82928424.

;