Persoonlijk ontwikkelprogramma Duurzaamheid & Innovatie

Wij brengen jouw soft skills naar een hoger niveau

Bij Breinstein vinden we het belangrijk dat je als young professional in de  Duurzaamheid & Innovatie niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma boosten we je soft skills op het gebied van communicatie, leiderschap, conflicthantering en timemanagement. Dat doen we met gave trainingen.

Verder krijg je een eigen field coach toegewezen die je intensief begeleidt. Je coach is ook je aanspreekpunt binnen Breinstein en staat voor je klaar als je tegen dingen aanloopt bij je opdrachtgever. Na afloop ben jij nòg innovatiever, oplossingsgerichter, enthousiaster en communicatief vaardiger. Zo ga jij het verschil maken in de digitale transformatie!

Hoe ziet het programma eruit?

We starten met een kick-off dag om de andere young professionals in de groep én de organisatie beter te leren kennen. Bij alle opleiders die bij dit traineeship betrokken zijn wordt er uitgebreid stilgestaan bij het verbeteren van soft skills. Zo is er aandacht voor dit thema binnen het programma van de Vrije Universiteit van Amsterdam (Organiseren van duurzame innovatie), maar ook bij het opleidingsprogramma van Bestuursacademie Nederland en de praktijkgerichte cursussen van opleiders, zoals Design Thinking van VUCA Academy en PRINCE2 Foundation van ICM. Vaak is dit inclusief certificeringstraject, iets wat je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Binnen dit programma leiden we de leiders van de toekomst op binnen Duurzaamheid & Innovatie.

Wat is verder nog belangrijk om te weten?

De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan razendsnel en innovatie speelt een belangrijke rol om oplossingen te vinden voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Bovendien wordt er nog te weinig samengewerkt tussen alle betrokken partijen: overheid, kennisinstellingen, bedrijfsleven en de maatschappij. Jij kan als Young Professional op het gebied van Duurzaamheid & Innovatie de brug slaan tussen die partijen. Goede soft skills zijn dus essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarom leren we je onder andere om weerstand weg te nemen en draagvlak te creëren, zetten we in op storytelling en visualiseren en leren we je projectmatig werken.

Meer informatie over dit traineeship
Onze klanten

Werken voor top bedrijven

Neem contact op

Wil jij je innovatieve natuurtalent verder aanscherpen en benutten bij het duurzamer maken van organisaties en de wereld? Met ons traineeship Duurzaamheid & Innovatie haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op