Op zoek naar it-professionals die jouw organisatie future-proof maken?

Breinstein maakt organisaties fit voor het digitale tijdperk. Met detachering van (young) professionals die direct meedraaien op het gebied van Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een langlopende samenwerking: wij hebben het antwoord.

Direct inzetbare it-professionals
Keuze uit interessante cv's
Gerenommeerde opleidingsprogramma's
Toekomstbestendig talent
Wij boosten hard- en softskills van talent
Kosteloos in dienst nemen na afloop mag

Onze werkwijze

Wij begrijpen als geen ander dat je IT-workforce altijd op de juiste sterkte moet zijn. Daarom beginnen we met een grondige inventarisatie van de behoeften van jouw organisatie. Op basis hiervan matchen we je met de best passende young professional voor jouw uitdagingen: wij vinden altijd de juiste match.

Meer over onze werkwijze

Ons opleidingsprogramma

Ons opleidingsprogramma op post-masterniveau is opgezet in samenwerking met universiteiten zoals de VU Amsterdam, Radboud Universiteit en Antwerp Management School. Hiermee ontwikkelen onze young professionals zowel theoretische als praktische vaardigheden en wordt de ‘gap’ tussen traditionele opleidingen en het bedrijfsleven opgevuld. Met focus op uitdagingen van nu en morgen. Denk aan AI en wet- en regelgeving zoals de NIS2. Ons toptalent groeit razendsnel. Je mag dus vanaf dag één een volwaardige medewerker verwachten die meteen het verschil maakt.

Meer over ons opleidingsprogramma

Opdrachtgevers aan het woord

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. Fun is geen pré maar een must voor ons. En we hebben altijd oog voor het persoonlijke. Dàt is waarom mensen voor ons kiezen. Maar we kunnen het zelf allemaal wel zo mooi vertellen, maar het is natuurlijk beter als je het van anderen hoort!

In deze video vertelt een opdrachtgever meer over de samenwerking met Breinstein.

Meer klantverhalen

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen om jouw organisatie future-proof te maken met onze ervaren IT-professionals? Je kunt ons altijd bellen (085 – 066 74 21), mailen ([email protected]) of klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact op