Data Analytics

Organisaties beschikken over steeds meer data die ze om kunnen zetten in waardevolle inzichten, om zo hun dienstverlening te verbeteren of maatschappelijke problemen op te lossen. Niet voor niets wordt datagedreven werken ook wel ‘het nieuwe goud’ genoemd.

Maar hoe verzamel, analyseer en presenteer je relevante data om zo beter te kunnen presteren?Daar kom jij als young professional om de hoek kijken! Je maakt organisaties klaar voor de toekomst, zorgt voor een frisse energie op iedere afdeling en creëert in korte tijd draagvlak binnen een project. Hier lees je alles over de laatste ontwikkelingen en hot topics die spelen in de markt, zodat je helemaal up-to-date bent!

Kees Lamerikx
Als je dit traineeship tot een succes wilt maken, moet je analytisch, gedreven en communicatief vaardig zijn. Je moet de vertaalslag kunnen maken tussen data en de organisatie.
Data Analytics
Daan Lute
Als young professional heb ik contact met medewerkers van verschillende afdelingen om de informatiebehoefte te inventariseren en die te vertalen naar ETL-processen en datamodellen.
Data Analytics
Yayla Ilksoy
Ik help mijn opdrachtgever met datagedreven werken met dashboards, digitale kaarten en kennissessies. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is dat ik meer open sta voor vernieuwingen en minder handel volgens vaste patronen dan veel oudere personeelsleden.
Data Analytics