Data Analytics

Organisaties beschikken over steeds meer data die ze om kunnen zetten in waardevolle inzichten, om zo hun dienstverlening te verbeteren of maatschappelijke problemen op te lossen. Niet voor niets wordt datagedreven werken ook wel ‘het nieuwe goud’ genoemd.

Maar hoe verzamel, analyseer en presenteer je relevante data om zo beter te kunnen presteren?Daar kom jij als young professional om de hoek kijken! Je maakt organisaties klaar voor de toekomst, zorgt voor een frisse energie op iedere afdeling en creëert in korte tijd draagvlak binnen een project. Hier lees je alles over de laatste ontwikkelingen en hot topics die spelen in de markt, zodat je helemaal up-to-date bent!

Maxime Houtekamer
“Ik zou eindeloos kunnen leren, maar vond het tijd voor een meer praktische insteek. Zo kwam ik uit bij het traineeship van Breinstein. Ik kan de opgedane kennis meteen toepassen bij mijn opdracht bij OHRA.”
Data Analytics
Daniëlle Kotter
Daniëlle Kotter (24) woonde en werkte al in verschillende delen van de wereld. Momenteel werkt ze aan een opdracht bij PALLAS in Alkmaar, aan de nieuwe Common Data Environment van de nieuwe medische isotopenreactor die de verouderde Hoge Flux Reactor (HFR) in Petten gaat vervangen.
Data Analytics
Tjalling de Jong
Tjalling koos voor het Data Analytics traineeship van Breinstein en werkt sinds oktober 2021 als junior researcher en consultant bij Deltares. “Ik realiseer mij dat ik onwijs veel geluk heb met de plek waar ik nu zit.”
Data Analytics
Tim Maas
Tim koos voor een traineeship van Breinstein en ging aan de slag in het data-team van Louwman Group, waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft.
Data Analytics
Eeke Smit
Eeke werkt momenteel als junior data analist bij de Gemeente De Ronde Venen, waar ze het prima naar haar zin heeft. “Ik kwam van een startup, dus een groter contrast is niet denkbaar.”
Data Analytics