Bedrijven future-proof door digitale transformatie

Wat kan digitale innovatie betekenen voor het bedrijfsleven?

Om wendbaar en voorbereid op de toekomst te zijn, houden veel bedrijven zich bezig met digitale transformatie. Daarbij gaat het niet alleen om handige tools en best practices, maar ook om het investeren in mensen, organisaties en cultuurverandering. Digital Natives kunnen hier het verschil maken. Breinstein gelooft dat organisaties die future-proof willen zijn – en blijven! – niet zonder talent kunnen dat digitaal is opgegroeid. Wij selecteren de beste talenten en leiden ze voor je op, terwijl ze bij jou aan de slag gaan.

Duurzaamheid: onderdeel van je strategie
Help! Stress in het SOC
Een data gedreven cultuur, hoe doe je dat?
Corona: breekijzer voor risk management
Bescherming privacy is continu proces
Goed nieuws: innoveren kun je leren

Help! Stress in het SOC

Het succes van een Security Operation Center (SOC) heeft een keerzijde: het trekt een zware wissel op de gezondheid van mensen die er werken. Burn-out is de nummer 1 beroepsziekte onder cybersecurity-professionals en dat resulteert in uitval en zelfs het vertrek van overbelaste SOC-medewerkers. Een scherp tekort aan gekwalificeerde mensen maakt het probleem groter. Breinstein doet er alles aan om het tekort aan professionals terug te dringen en de afstemming tussen mensen, processen en technologie te optimaliseren.

Meer informatie

Naar een data gedreven cultuur: hoe doe je dat?

Data gedreven werken – er is geen ontkomen meer aan. Sturen op basis van feiten en data over de volle breedte van de organisatie. Het zijn al lang niet meer alleen de Googles, Amazons en Bol.coms die het doen. Er worden bijna geen beslissingen meer genomen zonder dat er data bij komen kijken. Cruciaal voor succesvol data gedreven werken is de aanwezigheid van een data gedreven cultuur. Maar hoe realiseer je die?

Meer informatie

Download brochure

Wil jij meer weten over wat er speelt binnen het thema digitale transformatie in het bedrijfsleven en ben je benieuwd naar wat onze young professionals voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download onze whitepaper!

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Meer weten?

Wil je weten wat wij kunnen betekenen om jouw organisatie te helpen in de digitale transformatie? Onze young professionals helpen je graag om future-proof te worden! Je kunt ons altijd bellen (085 – 066 74 21), mailen ([email protected]) of klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact op