Relatie logistiek en informatiemanagement

Esri is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij drinkwaterbedrijf Dunea. Tijdens haar traineeship leert en werkt Esri, waardoor zij haar opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk.
Elke week vlogt zij over haar traineeship Informatiemanagement. Ze vertelt over wat ze leert en wat ze meemaakt bij haar project. Welke dingen komt zij tegen en wat valt haar op? Bovendien deelt zij haar kennis en ervaring. In deze vlog legt Esri de relatie tussen logistiek en informatiemanagement uit.

Drinkwaterbedrijf Dunea

Dunea levert elke dag drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in Zuid-Holland-West. Wat er zo bijzonder is aan het drinkwater van Dunea? Omdat Dunea het drinkwater uit duinwater haalt, zijn er geen chemicaliën nodig om het water te zuiveren. Natuurlijk lekker dus! Een bedrijf dat ruim een miljoen mensen van drinkwater voorziet, is altijd in beweging en is toekomstgericht. Dunea voert daarom steeds – vaak innovatieve – projecten uit om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en de wensen van klanten. Ook zijn zij continue bezig met het optimaliseren van hun processen. Logistiek is een belangrijk onderdeel bij Dunea. Bijvoorbeeld de grote transportleidingen waar ons drinkwater doorheen gaat.

De relatie tussen logistiek en informatiemanagement

Je verwacht niet snel een verband tussen informatiemanagement en logistiek. Toch is niets minder waar! Esri vertelt er meer over in haar vlog.

 

;