Carrièreswitch via Breinstein

Toe aan een studie- of carrièreswitch?

Misschien ben je als afgestudeerde HBO / WO-er net aan de slag en merk je dat dit werk toch niet helemaal iets voor jou is. Of je hebt achteraf gezien de verkeerde studiekeuze gemaakt. No problem! Je kunt altijd nog van richting veranderen. In de IT zijn de mogelijkheden voor switchers enorm. Toe aan een volgende stap? Het kan zijn dat je al precies weet wat je wilt, maar mocht dat nog niet helemaal het geval zijn, dan helpen wij je graag! Vraag de recruiters van Breinstein gratis om advies.

Werken bij toffe opdrachtgevers
Leren bij gerenommeerde opleiders
Geen studiekosten, wel salaris
Persoonlijk ontwikkelprogramma
Intensieve begeleiding door field coach
Keuze uit diverse traineeships

Onze carrièreswitch mogelijkheden in

Bekijk alle vacatures
Informatiemanagement

Onze recruiters

De beslissing om van studie of baan te veranderen, is best pittig. Onze recruiters kunnen je meer vertellen over de traineeships van Breinstein en helpen je jouw interesses en wensen in kaart te brengen en je persoonlijkheid te ontdekken. Samen geef je jouw carrière meer richting.

Heb je wel aantoonbare affiniteit met IT? Onze recruiters hebben kennis van de vakgebieden waarin Breinstein actief is en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt. Ze weten ook waar er veel vraag is naar nieuw talent en aan welke vaardigheden er behoefte is. Benader ze voor een persoonlijk advies en stel ze al je vragen. Onze recruiters weten precies hoe je, ook zonder de juiste studieachtergrond, toch aan de slag kunt als young professional in de IT.

Omscholing via een van onze traineeships

Weet jij zeker dat je een andere richting op wilt? Wie weet is een traineeship iets voor jou. Met een traineeship bij Breinstein combineer je werken en leren. Je krijgt een vast contract, ontvangt meteen salaris en betaalt geen studiekosten.

Je gaat aan de slag met een uitdagende opdracht bij een topwerkgever en volgt een intensief opleidingstraject dat speciaal voor ons is ontwikkeld door toonaangevende universiteiten en opleiders. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling met uitdagende softskills trainingen en word je begeleid door je eigen field coach. Zo boosten we je hard- en softskills en maak jij jezelf binnen no-time onmisbaar in de digitale transformatie.

Wil jij gratis carrière-advies?

Heb jij je HBO- of WO-diploma op zak en maximaal 5 jaar werkervaring?
Laat je gegevens achter, zodat een van onze recruiters je snel terug kan bellen. Het is gratis en je zit uiteraard nergens aan vast.