Cyber Security

Digitale criminaliteit is de sterkst groeiende vorm van economische misdrijven. Een hack of ransomware-aanval kan voor organisaties enorm vervelende gevolgen hebben, zoals financiële- en reputatieschade. Cyber Security wordt steeds vaker een randvoorwaarde voor de continuïteit van digitaal aangestuurde processen. In de Digitaliseringsstrategie van de Rijksoverheid is digitale weerbaarheid dan ook een belangrijk thema.

Jij als digital native kan het verschil maken voor organisaties. Hoe? Lees hier de artikelen die geschreven zijn door onze young professionals. Be there or be square!

Max Doorn
“We doorlopen alle systemen op de relevante normen en eisen om te kijken of we eraan voldoen. Is dat niet het geval, dan stellen we verbeteringen voor. Het werk draait veel om communicatie en interactie met de rest van de organisatie, neem bijvoorbeeld de awareness-campagnes. Dat ligt mij wel.”
Cyber Security
Robert Harmsen
“Het is een mooie middenweg tussen werken en leren, het opleidingsprogramma is goed en het biedt de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij interessante opdrachtgevers."
Cyber Security
Giovanni Ramdjiawan
Giovanni Ramdjiawan (24) besloot dat hij zich verder wilde specialiseren in technologie en met name in Cyber Security. Hij koos voor een traineeship, omdat hij wilde leren en werken tegelijk.
Cyber Security
Marjolijn Klösters
“Het is de ideale mix van werken en leren en een mooie tussenstap van het studentenleven naar het werkende leven.”
Cyber Security