Cyber Security

Digitale criminaliteit is de sterkst groeiende vorm van economische misdrijven. Een hack of ransomware-aanval kan voor organisaties enorm vervelende gevolgen hebben, zoals financiële- en reputatieschade. Cyber Security wordt steeds vaker een randvoorwaarde voor de continuïteit van digitaal aangestuurde processen. In de Digitaliseringsstrategie van de Rijksoverheid is digitale weerbaarheid dan ook een belangrijk thema.

Jij als digital native kan het verschil maken voor organisaties. Hoe? Lees hier de artikelen die geschreven zijn door onze young professionals. Be there or be square!

Stefan Weenk
Ik ontwikkel me als young professional supersnel. Ik krijg veel verantwoordelijkheid bij mijn opdrachtgever en het opleidingsprogramma stoomt me klaar als Cyber Security Specialist.
Cyber Security
Nadia Mahyou
Voor een organisatie is het inhuren van een young professional ook ideaal als je op korte termijn een inhaalslag wil maken en de achterstanden niet verder op wil laten lopen.
Cyber Security
Miroslav Koncalovic
Als young professional starten is echt een aanrader als je meteen na je studie aan de slag wilt, maar jezelf wilt blijven ontwikkelen. Opdrachtgevers vinden dat ik snel kan schakelen tussen stakeholders en hun belangen.
Cyber Security