Ons traineeship Informatiemanagement

Betaalde opleiding tot informatiemanager

Wil jij als digitaal talent verder als informatiemanager, kick je op veranderingstrajecten en innovaties en wil je werken en leren combineren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ons traineeship Informatiemanagement geef je je technologische én soft skills een boost en ga je meteen betaald aan de slag bij toporganisaties met een uitdagende opdracht. Geef je carrière bij ons een kickstart!

Topopleiding bij Radboud Universiteit
Intensief programma van Vuca Academy
Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
Jouw ingang naar toporganisaties
Intensieve begeleiding door field coach
Meteen salaris en geen studiekosten

Onze traineeships Informatiemanagement

Bekijk alle traineeships

Het vakgebied

Informatiemanagement speelt een belangrijke rol in de digitale transformatie. Het vakgebied is enorm in ontwikkeling. De focus is verschoven naar het creëren van waarde. Hierbij gaat het niet alleen om handige tools en best practices. Organisaties zullen ook moeten investeren in mensen, organisaties en cultuurverandering.

En weet je wat het mooie is? Organisaties kunnen niet zonder jouw generatie! Jij ademt namelijk verandering, vernieuwing en vooruitgang. Je gaat meteen aan de slag bij een van de topbedrijven uit ons netwerk met een interessante opdracht op het gebied van informatie- of verandermanagement. Hoe gaaf is dat?

Meer informatie

De opleiding

Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma aan de Radboud Universiteit en de VUCA Academy. Twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën en trends en ontwikkelingen. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv.

Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma om je soft skills te boosten en wordt je begeleid door je eigen field coach. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. Je brengt de theorie ook meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Lekker is ook dat je vanaf dag één salaris ontvangt en dat je geen studiekosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie?

Wil jij meer weten over het traineeship informatiemanagement? Download onze brochure!

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kan ik wat voorbeelden krijgen van opdrachten?

We hebben een breed scala aan diverse opdrachten. Wat te denken van information security officer bij een financiële dienstverlener, meewerken aan de implementatie van de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) wetgeving, het ontwikkelen van dashboards bij een gemeente, data analist bij een vastgoedontwikkelaar, meewerken aan een project in het kader van digitale innovatie in de zorg of het implementeren van een nieuw zaaksysteem. In onze sectie 'young professionals aan het woord' lees je meer over de ervaringen van onze young professionals.

Hoeveel uur ben ik aan het werk en hoeveel uur besteed ik aan mijn studie?

Je krijgt een contract voor 40 uur in de week. Gemiddeld werk je 36 tot 38 uur per week bij je opdrachtgever en twee keer per maand heb je een opleidingsdag. Niet in het weekend of in de avonduren, maar gewoon onder werktijd. De voorbereiding voor deze opleidingsdagen ligt tussen de 1-6 uur per week. Afhankelijk van de opleiding die je op dat moment volgt natuurlijk.

Word ik tijdens het traineeship begeleid?

Uiteraard. Een recruiter geeft jou een sollicitatietraining voordat je jouw gesprek hebt bij de opdrachtgever. Jouw field coach voert elke 6 tot 8 weken coachgesprekken met je om jou op persoonlijk vlak te begeleiden. De opdrachtgever zorgt dat jij altijd een aanspreekpunt hebt binnen de organisatie.

Wat verdien ik gemiddeld tijdens het traineeship Informatiemanagement?

Daar zijn we transparant over: op basis van 40 uur per week is je bruto maandsalaris minimaal 2700 euro. En als je opdrachtgever volgens de eigen CAO meer moet betalen krijg je meer. Wij betalen natuurlijk je opleidingskosten. Lekker, toch?

Hoe lang duurt het traineeship Informatiemanagement?

Net als onze andere traineeships duurt het programma voor Informatiemanagement in principe twee jaar. Of net iets langer, als je de opleiding binnen die tijd nog niet hebt afgerond.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Neem contact op

Wil jij je digitale natuurtalent verder aanscherpen en benutten bij het future-proof maken van organisaties? Met ons traineeship Informatiemanagement haal je alle skills in huis. Meer weten?

Neem contact op