Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship verandermanagement

Verandermanagement is een onderdeel van het traineeship informatiemanagement. Tijdens het traineeship informatiemanagement ga jij jezelf in deze omgeving verder ontwikkelen tot de verandermanager van morgen. Verandermanagement houdt zich vooral bezig met het blijven innoveren en zorgen voor vooruitgang. Toch brengt verandermanagement altijd weerstand met zich mee. Men moet namelijk naar een onbekende situatie toe. Als trainee ga jij goed met deze weerstand om en kun je hier iets positiefs van maken.

Verandermanagement is een essentieel onderdeel van informatiemanagement. Informatiemanagement behelst namelijk meer dan enkel het “managen van informatie”. De volgende onderwerpen staan binnen het vakgebied en tijdens dit traineeship informatiemanagement centraal:

Wat houdt ons traineeship in?

 

Gedurende het traineeship informatiemanagement van anderhalf jaar, werkt bij onze opdrachtgever(s) aan uitdagende projecten en aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook volg je één keer per maand een opleiding aan de Academy for Information & Management. Deze opleiding richt zich niet zozeer op theoretische kennis of modellen, maar is gericht op het creatief en anders kunnen denken. De opleiding richt zich op jou als persoon en op jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit omdat elke organisatie weer anders is. Je leert hier onder andere door middel van design thinking en storytelling.

De  Brein & Muscle (B&M) dagen vinden één keer per maand plaats en zijn een essentieel onderdeel van het traineeship. Tijdens deze dagen kom je een hele dag samen met een kleine groep trainees en werk je aan een wicked problems uit de praktijk. Een B&M dag wordt vaak begeleid door een professional uit het vakgebied, of kan afkomstig zijn uit een andere relevante organisatie of een ander vakgebied. Tijdens de B&M dagen is er zelfs tijd om te sporten!

Ben je enthousiast geworden over het traineeship informatiemanagement en ben je recentelijk afgestudeerd op hbo- of wo-niveau? Bekijk dan onze vacatures!

Let op! Omdat verandermanagement een onderdeel is van informatiemanagement, kun je solliciteren op het traineeship informatiemanagement.

Bekijk de vacatures