Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship verandermanagement

Traineeship verandermanagement

Tijdens het traineeship verandermanagement ga jij jezelf in deze omgeving verder ontwikkelen tot de verbetermanager van morgen. Het traineeship verandermanagement houdt zich vooral bezig met het blijven innoveren en zorgen voor vooruitgang. Toch brengt verandermanagement altijd weerstand met zich mee. Men moet namelijk naar een onbekende situatie toe. Als trainee ga jij goed met deze weerstand om en kun je hier iets positiefs van maken.

Verandermanagement is een onderdeel van informatiemanagement

Verandermanagement is een essentieel onderdeel van informatiemanagement. Informatiemanagement behelst namelijk meer dan enkel het “managen van informatie”. De volgende onderwerpen staan binnen het vakgebied informatiemanagement en dus tijdens dit traineeship verandermanagement centraal:

Traineeship verandermanagement: wat houdt het in?

Tijdens het tweejarige traineeship verandermanagement word jij opgeleid tot ervaren verbetermanager. Je werkt bij onze opdrachtgever(s) aan uitdagende projecten en aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook volg je één keer per maand een opleiding aan de Academy for Information & Management. Deze opleiding richt zich niet zozeer op theoretische kennis of modellen, maar is gericht op het creatief en anders kunnen denken. De opleiding richt zich op jou als persoon en op jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit omdat elke organisatie weer anders is. Je leert hier onder andere door middel van design thinking en storytelling.

Naast de projecten bij opdrachtgevers en de opleiding die je volgt, neem je ook één keer per maand deel aan Brein & Muscle (B&M) dagen. Tijdens deze dagen kom je een hele dag samen met een kleine groep trainees en werk je aan een wicked problems uit de praktijk. Een B&M dag wordt vaak begeleid door een professional uit het vakgebied, of kan afkomstig zijn uit een andere relevante organisatie of een ander vakgebied. Tijdens de B&M dagen is er zelfs tijd om te sporten!

Ben je enthousiast geworden over het traineeship verandermanagement en ben je recentelijk afgestudeerd op hbo- of wo-niveau? Bekijk dan onze vacatures!

Let op! Omdat verandermanagement een onderdeel is van informatiemanagement, kun je solliciteren op het traineeship informatiemanagement.

Bekijk de vacatures