Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship communicatiemanagement

Onlangs afgestudeerd en een traineeship informatiemanagement volgen? Breinstein biedt een traineeship informatiemanagement aan waarbij communicatiemanagement een onderdeel is. Hierbij ga je aan de slag gaat met een of meerdere opdrachten bij onze opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan gemeenten, provincies, waterschappen, zorgorganisaties en het onderwijs.

Door de ontwikkelingen binnen het vakgebied informatiemanagement is er behoefte om processen en werkwijzen te digitaliseren. Organisaties en hun medewerkers moeten hierin meegenomen worden om dit tot een succesvol te maken. Hierbij speelt onder andere communicatie een grote rol.

Communicatiemanagement is een essentieel onderdeel van informatiemanagement. Informatiemanagement behelst namelijk meer dan enkel het “managen van informatie”. De volgende onderwerpen staan tijdens dit traineeship informatiemanagement centraal:

Wat houdt ons traineeship in?

 

Naast de uitdagende opdrachten tijdens het traineeship informatiemanagement, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je de opleiding informatiemanagement voor de praktijk aan de Academy for Information & Management. De opleiding richt zich niet zozeer op theoretische kennis of het aanleren van modellen en theorieën (dit omdat alle organisaties weer anders zijn), maar meer op jou als persoon! Hoe ben jij in bepaalde situaties, hoe kijk jij naar problemen en hoe kun je nou op een ándere manier naar problemen of vraagstukken kijken. Dit ga je onder andere leren door middel van storytelling. Daarnaast ga je je samen met andere trainees bezig houden met verschillende wicked problems binnen de organisaties waarin jullie werkzaam zijn.

Vind hier onze openstaande vacatures voor het traineeship informatiemanagement en solliciteer!

Let op! Omdat communicatiemanagement een onderdeel is van informatiemanagement, kun je solliciteren op het traineeship informatiemanagement.

 

Bekijk de vacatures