Wij maken organisaties future-proof

Breinstein en trainee.nl gaan samen verder onder de naam Breinstein

Vanaf 29 maart 2021 zal trainee.nl haar dienstverlening verder voortzetten onder de naam Breinstein.

Met het samenbrengen van trainee.nl en Breinstein zijn wij nog beter in staat onze young professionals en opdrachtgevers van dienst te zijn.

Breinstein krijgt meer schaalgrootte
De herkenbaarheid wordt groter
De organisatie en de processen worden gestroomlijnd
Specialisatie in het vakgebied

Instroom van 150 young professionals per jaar

In tien jaar tijd groeit het bedrijf uit tot een landelijke speler voor young professionals in de IT met vestigingen in Alkmaar, Utrecht en Rotterdam. Jaarlijks stromen meer dan 150 young professionals via Breinstein de arbeidsmarkt op. Zij gaan aan de slag bij meer dan 500 organisaties en maken een onuitwisbare indruk als het gaat om digitale innovatie.

Onze klanten zitten in de publieke sector, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen, provincies, ziekenhuizen en universiteiten, maar ook steeds vaker in het bedrijfsleven.

Meer over onze traineeships

ONS DNA

Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! Ons DNA zorgt voor oneindige mogelijkheden. We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. We zijn altijd op zoek naar verbinding tussen mens en technologie. Daarbij hebben we altijd oog voor het persoonlijke, dat is waarom mensen voor ons kiezen. We zijn teamplayers, want samen kom je altijd verder dan alleen. En tot slot: fun is geen pré maar een must voor ons.

DE PERFECTE MATCH

Via ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de geschikte kandidaat, wie je ook zoekt. Of het nou young professionals zijn die staan te trappelen om de arbeidsmarkt te bestormen of professionals met al enige jaren werkervaring. Wij werven en selecteren toptalent in vakgebieden die essentieel zijn voor de digitale transformatie.

Onze young professionals gaan via een traineeship bij jou aan de slag. Wij zorgen voor de opleiding en coaching. En het fijne is dat we na afloop de mogelijkheid tot kosteloze overname aanbieden, als ze niet meer weg zijn te denken bij jou op de werkvloer.

Bekijk meer informatie voor opdrachtgevers
Ben jij werkgever?

Onze Digital Natives zijn de onmisbare schakel in succesvolle digitale transformaties. Breinstein selecteert, coacht en leidt digitaal toptalent op dat voor jou het verschil gaat maken.

Werken én leren als digitaal talent?

Wil je verder leren, maar vind je het ook tijd om aan het werk te gaan? Met een traineeship van Breinstein doe je het allebei! Al meer ervaring, maar wil je nog niet vast leggen? Dan is detachering een interessante optie.

Wil je werken bij Breinstein?

Wij zijn ondernemend, verbindend en hebben een groeimindset. Verder behoort fun absoluut tot onze kernwaarden. Pas jij hierbij? Bekijk dan onze interne vacatures.

Deze bedrijven kiezen ook voor Breinstein

Onze klanten

Meer weten?

Bel naar 085 – 066 74 21, mail naar [email protected] of klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op