Inholland Kennissessie (08/03)

Functieomschrijving Stagiair Informatiemanagement

Om ons team te versterken zoeken wij een stagiair(e) Informatiemanagement die bij ons DNA past! Ons DNA kan je omschrijven als een tikkeltje eigenwijs, gaan voor het beste resultaat, ondernemend en fun. Je wordt onderdeel van een creatief team met eigen ideeën die een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie.  

Word jij enthousiast van het idee om de medewerkers van Breinstein te helpen zien welke mogelijkheden digitalisering biedt? Lijkt het je leuk om onze organisatie “futureproof” te maken door innovatieve techniek in te zetten die onze processen sneller, eenvoudiger en foutloos maken?  

 Dan hebben we iets voor je… Wij bieden jou een stage aan waarbij je begeleid wordt door praktijkexperts en zet jij de eerste stappen tot professional in het vakgebied van informatiemanagement. Door de combinatie van het opdoen van werkervaring kun jij jezelf ontwikkelen in de richting die jouw interesse heeft en leg je de perfecte basis voor een carrière na je studie op het snijvlak tussen techniek, mensen en hun werkprocessen. 

 

STAGE-OPDRACHT 

Tijdens verschillende gesprekken leren wij elkaar beter kennen, om zo te ontdekken waar jouw ambities en wensen liggen. Breinstein zet zich in om, samen met jou, een mooie onderzoeksopdracht op te zetten. Je zal aan het werk gaan met diverse projecten waarbij je het managementteam ondersteunt bij het in kaart brengen van vragen en behoeftes omtrent informatiestromen. Je gaat in gesprek met diverse ICT-partners, afdelingen en het managementteam om te ontdekken welke behoeftes er zijn. Op basis van je bevindingen stel je een plan van aanpak op. 

Je krijgt de juiste mensen aan tafel dankzij jouw proactieve houding en goede communicatievaardigheden. Dankzij jouw hulp zijn de behoeftes goed in beeld en blijft de informatievoorziening op orde. 

 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 

 • Een passend salaris aan de hand van je ervaring 
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken 
 • Een informele organisatie 
 • Gezellige team-uitjes met je collega’s 
 • Persoonlijke begeleiding  

 

WAT VRAGEN WIJ? 

 • Derdejaars bachelor-student van bijvoorbeeld Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Communicatie of Informatiemanagement. Maar ook andere opleidingen zijn mogelijk. 
 • Heb jij (werk)ervaring met procesoptimalisatie of verandermanagement? Dan heb jij zeker een streepje voor! 
 • Je hoeft zeker geen whizzkid te zijn, maar affiniteit met IT is wel van belang. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je anderen goed wegwijs kunt maken binnen applicaties en systemen, of dat je je hand niet omdraait voor het schrijven van een gebruikershandleiding, of dat je al een beetje kunt programmeren. 
 • Je beschikt over overtuigingskracht en bent flexibel 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
 • Jij wordt enthousiast van onze kernwaarden: Ondernemerschap, Groei-mindset, Verbinding en Fun! 

 

SOLLICITEREN OP STAGIAIR INFORMATIEMANAGEMENT  

Neem voor vragen vrijblijvend contact op met Danielle Swets via 06 20 66 28 41 of [email protected]

Download CV Format

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.