Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Wat we doen

Wat we doen

Breinstein investeert graag in jou als trainee om organisaties die op het punt staan om de business en ICT effectief samen te laten werken, kennis te laten maken met jouw frisse blik.

We gaan voor jou aan de slag zodat jij bij toonaangevende organisaties mooie opdrachten en projecten kunt realiseren. Door jou een opleiding, een baan en een professioneel netwerk te bieden, word jij voorzien van een diversiteit aan leerprocessen. Zo bieden we jou een persoonlijk groeiperspectief en onze opdrachtgevers super gemotiveerde Breinsteiners. Win-Win! En dat vinden we belangrijk bij Breinstein.

Met elkaar

Met elkaar

Breinstein biedt jouw ontwikkeling graag een flinke boost met onze Traineeships en uitdagende opdrachten en projecten. Sounds good right?

Dit betekent alleen niet dat het automatisch een succes wordt. Jij als Breinsteiner zal veelvuldig uit je comfortzone komen, veerkracht tonen en veel (zelf)reflectie toepassen. Gedurende ons Traineeship vul jij je toolbox met:

  • Design Thinking in relatie tot ‘Wicked Problems’
  • Lean Master Black Belt
  • Agile / Scrum
  • Storytelling
  • Gamification

Om een Breinsteiner te kunnen worden start je met een inschrijving als potentieel talent of je reageert op een vacature.

Bekijk de vacatures