Breinstein Meet-Up

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Duik samen met een vak experts in de wereld van informatiemanagement of cyber security en neem een uniek kijkje in de keuken van Breinstein. Vraag onze collega’s het hemd van het lijf over hun ervaring en maak zo in 1 dag vrijblijvend kennis met één van onze 2-jarige traineeships.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Over Breinstein

Digital Natives rule. Geboren met de technologie van vandaag, spreken ze de technologie van morgen vloeiend. Ieder plan voor de toekomst, iedere stap vooruit, is kansloos zonder de technologie èn zonder het talent van vandaag. Wij vormen en scherpen hun natuurtalent verder aan en zetten ze aan het werk. Wij koesteren ze en bieden ze de wereld. En de wereld bieden we de Digital Natives. Wij zijn Breinstein. Gamechanging Traineeships.
Breinstein Meet-Up
Masterclasses van vakexperts
Kijkje in de keuken bij Breinstein
Bouw aan je netwerk
Gratis in Utrecht
Chille borrel

Onze vakgebieden

Informatiemanagement

Als young professional informatiemanagement word je de verbinder tussen de IT, de beleidsmakers en de mensen op de werkvloer. Je bent bijvoorbeeld de schakel tussen mens en systeem. Je bent betrokken bij procesoptimalisatie, waarbij je werkprocessen in kaart brengt en handleidingen schrijft. Je brengt de behoeftes van de organisatie in kaart en vertaalt die richting de ICT-afdeling of je begeleidt implementatietrajecten en geeft trainingen aan gebruikers.

Cyber Security

Als young professional Cyber Security word jij de verbinder tussen de IT, de processen en de mensen op de werkvloer. Denk aan werkzaamheden als het schrijven van beleidsplannen, het implementeren van privacywetgeving als de AVG, het creëren van awareness, het uitvoeren van risicoanalyses of het in kaart brengen van informatiesystemen.

Is deze dag iets voor jou?

  • Masterclass van een vakexpert
  • Zelf aan de slag met workshops
  • Speeddates met echte Breinsteiners
  • Bouw aan je professionele netwerk
  • Chille borrel
  • Gratis in Utrecht
  • Word jij enthousiast van onze kernwaarden: Ondernemerschap, Groeimindset, Verbinding en Fun?
Aanmelden is niet meer mogelijk