Traineeship bij de overheid? 3x vacatures

Met je Hbo- of Wo-diploma vers op zak wil je alle kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan het liefst vandaag nog in de praktijk brengen. Bij Breinstein snappen we dat als geen ander. Maar hoe maak je nu echt een vliegende start? En hoe kom je aan die veelgevraagde praktijkervaring? Met een Traineeship Overheid spijker jij jouw soft- en hard skills bij tijdens een betaalde baan bij de overheid

Vacature: Traineeship Overheid Groningen

In de huidige maatschappij worden we dagelijks overspoeld met informatie. Dat geldt ook voor overheidsorganisaties. Denk maar eens aan de gemeentearchieven, met informatie over alle bewoners, vroeger en nu. Maar ook informatie over de infrastructuur van een stad of regio, de natuurbeheersing en nog veel meer. En dit alles steeds meer digitaal.

Hier kom jij, als informatiemanager overheid, opgegroeid in het digitale tijdperk, om de hoek kijken. Want jij wordt helemaal enthousiast van het future- en foolproof maken van organisaties, zeker als het gaat om digitalisering. Met jouw kennis op het snijvlak van techniek, mensen en hun werkprocessen, weet jij een informatiebehoefte om te zetten in een passende informatievoorziening.

Tweejarig betaald traineeship informatiemanagement in Groningen

Met het Breinstein traineeship Informatiemanagement combineer je praktische cursussen, zoals de management-tools Lean, Scrum, Agile en meer met academisch onderwijs op post-master niveau. Omdat je met je Traineeship Overheid Groningen bij een overheidsorganisatie in Groningen aan de slag gaat doe je meteen de nodige werkervaring op. De traineeship duurt twee jaar, in deze periode ontvang je gewoon een goed basissalaris. En weet je wat het mooie is? Het contract is voor onbepaalde tijd! Ja, echt, waar zie je dat nog? 

Vacature: Traineeship Overheid Rotterdam

Rotterdam is een stad met internationale allure, dat zie je overal terug. In de architectuur, de internationaal georiënteerde haven en de diversiteit van haar inwoners. Tijdens je Traineeship Overheid in Rotterdam mag jij de informatieprocessen binnen een overheidsorganisatie in Rotterdam helpen optimaliseren.

Say what?! Ja, je staat direct met je voeten in de Rotterdamse klei en mag je handen uit de mouwen steken. Want of het nu gaat om verslaglegging van het waterpeil van de Maas of de piekdrukte van knooppunt Rottepolder, jij draagt bij aan het sneller, eenvoudiger en foutloos maken van deze processen.

Ga betaald aan de slag als trainee informatiemanagement in Rotterdam

Dus ben jij een whizzkid in wording of heb je een gezonde interesse in IT? Solliciteer dan op deze tweejarige Traineeship Overheid in Rotterdam. Samen met de Radboud Management Academy en de door Anna Snel opgerichte VUCA academy bieden we jou een tweejarig traject Informatiemanagement aan dat jou klaarstoomt om Rotterdam digitaal koploper te maken.

Onder begeleiding van een field coach ontwikkel je je razendsnel op persoonlijk vlak. En ook de misschien bekende projectmanagement-methodieken Lean, Agile, Scrum, ITIL en BISL komen aan bod. En tijdens de looptijd van jouw Traineeship Overheid krijg je natuurlijk een passend basissalaris. Meer weten? Kijk op onze vacaturepagina

Vacature: Traineeship Overheid Utrecht

Als trainee bij een overheidsinstelling in de regio Utrecht krijg je de kans om te ontdekken wat voor type informatiemanager jij bent en hoe en waar jij het beste tot je recht komt.

Tijdens je Traineeship Overheid Utrecht leiden we jou op tot informatiemanager en komen de volgende onderdelen aan bod:

1. Informatiemanagement & Design Thinking: op de VUCA Academy leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen in het snel veranderende vakgebied informatiemanagement.

2. Opleiding Radboud Universiteit: Je volgt een gevarieerd programma aan de Radboud Universiteit op het gebied van Sociaal Organisatorische Bedrijfskunde. Deze opleiding is speciaal voor en Breinstein ontwikkeld en dit rond je af met een certificaat op post-master niveau.

3. Persoonlijk ontwikkelprogramma: jij gaat geen uitdaging uit de weg en geeft je soft skills een boost met ons persoonlijk ontwikkelprogramma!

4. Lean, Agile, Scrum, ITIL en BISL: jij gaat aan de slag met onze management-toolkit en leert vaardigheden waar je je hele carrière profijt van zult hebben.

Werken en leren combineren tijdens je traineeship informatiemanagement in Utrecht

Ben je op zoek naar een passende traineeship in het midden van het land? Een goede plek om die felbegeerde werkervaring op te doen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan nu op een Traineeship Overheid Utrecht.

Solliciteer nu een Traineeship Overheid!

Met een Traineeship Informatiemanagement kun je alle kanten op. Belangrijkste is dat jij je ontwikkelt op een manier die bij je past. Onze field coaches helpen je daarbij.

Kan iedereen solliciteren naar een Traineeship van Breinstein?

Een bachelor- en/of masterdiploma in de richting: Bestuurskunde, Overheidsmanagement, Bedrijfskunde, Communicatie of Informatiemanagement sluiten perfect aan, maar ook met andere afgeronde opleidingen is het vaak mogelijk om je aan te melden.

Nog geen vacature voor een traineeship gevonden met de wow-factor?

Of zoek je naar een vacature in een andere regio, kijk dan op onze overzichtspagina voor nog veel meer gave traineeships en vacatures. Of neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag op weg naar jouw droombaan.

;