Roos Koster

Maak kennis met Roos Koster

Wat zijn jouw beste eigenschappen en kwaliteiten?

Ik ben erg enthousiast en heb vanuit mijn opleiding veel creativiteit mee gekregen. Daarnaast heb ik tijdens mijn werk in de horeca enorm veel social skills en mensenkennis opgedaan. Ik heb hier ook leren omgaan met lastigere situaties en ik heb geleerd nieuwe collega's in te werken. Daarnaast ben ik een grote teamspeler en hou ik van duidelijkheid.

Wat is de verbindende factor tussen jouw studie/ervaring en het traineeship waar je nu in zit?

Tijdens mijn opleiding heb ik veel opdrachten gedaan waar het gat tussen potentiële klanten en de verkoper opgelost moest worden. Pas tijdens mijn afstuderen kwam ik voor het eerst in aanmerking met verandermanagement. Ik vond dit mega interessant. Vandaar dat ik na mijn opleiding op zoek ben gegaan naar een traineeship in informatie- en verandermanagement en al snel bij Breinstein uit kwam!

Welke ervaring en perspectieven neem jij mee naar je volgende job?

Tijdens mijn eerdere werkervaring heb ik geleerd dat het belangrijk is om jouw mening te laten horen en hier achter te blijven staan. Uiteraard zonder de meningen van anderen uit het oog te verliezen en mee te nemen. Daarnaast heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de juiste mensen te betrekken bij het gehele proces. Hierdoor is de kans dat iedereen mee wil werken een stuk groter!

Wat is jouw droombaan?

Ik wil het liefst in een enthousiast team werken. Waar ruimte is voor discussie maar ook voor gezelligheid. Ik zou graag verandermanagementprojecten willen implementeren. Het lijkt mij super om het resultaat van een toffe implementatie te zien.

Wat zouden mensen niet zo snel verwachten van jou? (Wat niemand van mij weet, is dat...)

Ik erg observerend ben. Ik let vaak ook op wat mensen niet zeggen maar wel laten zien. Ik denk dat hier veel waardevolle informatie uit gehaald kan worden.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te zien waarom jij een Breinsteiner bent, want...

Ik ben enthousiast, leergierig en heb een frisse blik.