WAT BETEKENT DE DIGITALE TRANSFORMATIE VOOR DE ZORG?

Digitaal innoveren is een must voor efficiëntere en betere zorg

De zorg maakt zijn eigen digitale transformatie door. De overheid, zorginstellingen zelf, maar ook patiënten, stellen steeds hogere eisen aan de gezondheidszorg. Informatie moet snel en simpel toegankelijk zijn, maar wel op een veilige manier. Daarnaast staat de zorgsector, door onder meer bevolkingsgroei en vergrijzing, wereldwijd onder druk om meer zorg te leveren tegen dezelfde of zelfs lagere kosten. Hiervoor moet de zorg beter en efficiënter worden ingericht. Technologie speelt hierbij een essentiële rol. En wie kunnen jou daar als geen ander bij helpen? Juist, onze Digital Natives.

Hoofdrol voor verandermanagement
Zorg op afstand: ongekende mogelijkheden
De zorg verdient slimme innovaties
De noodzaak van een EPD is groter dan ooit
Een nieuwe generatie interventies
Privacy-gevoeligheid medische data is hoog

Hoofdrol voor verandermanagement

Technologie is slechts één aspect in de digitale transformatie. De grootste uitdaging bij de implementatie van een digitale strategie in de zorg gaat over de menselijke kant van het verhaal. Dan hebben we het over zaken als samenwerking, vertrouwen, communicatie en leiderschap. Als je je organisatie future-proof wilt maken, moet je dus zorgen voor voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van verandermanagement.

Meer informatie

De zorg verdient slimme innovaties

De zorg staat zwaar onder druk. Innovaties in de zorg, zoals e-health (digitale zorg), robotica, Virtual Reality, Augmented Reality en domotica, kunnen belangrijke voordelen opleveren voor zowel zorgprofessionals als mensen die zorg nodig hebben. Maar hoe zorg je dat niet iedereen het wiel uitvindt en dat organisaties en mensen elkaar weten te vinden?

Meer informatie

Download brochure

Wil jij meer weten over wat er speelt binnen het thema digitale transformatie in de zorg en ben je benieuwd naar wat onze young professionals voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download onze whitepaper!

Ik ga akkoord met het Privacybeleid en mag gebeld of gemaild worden n.a.v. mijn aanvraag.

Young Professionals aan het woord

Lees meer ervaringen
Lees meer ervaringen
Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

Meer weten?

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw zorgorganisatie in de digitale transformatie? Onze young professionals helpen je graag om future-proof te worden! Je kunt ons altijd bellen (085 – 066 74 21), mailen ([email protected]) of klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact op