Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Persoonlijk leer- & ontwikkeltraject - IM

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen tot professional in informatiemanagement en verandermanagement.

Kick-Off 
Tijdens de kick-off dag leer je je traineegroep én de organisatie kennen..

Hoe haal je het maximale uit jezelf?
Een ervaren expert uit de topsport neemt je mee in het gedachtengoed hoe je alles uit jezelf kunt halen. Hier wordt de uitslag van jouw eigen MBTI-test mee gecombineerd.

Omgaan met Weerstand
In deze training word je op een luchtige manier uit je comfort-zone gehaald en leer jij op een effectieve en actieve manier om te gaan met weerstand door in te spelen op onvoorziene situaties. Je leert verschillende soorten weerstand te herkennen, weten wat van je eigen gedrag weerstand oproept en weet je aan het eind van de training hoe jij weerstand bespreekbaar kunt maken en weg kunt nemen.

Agile
Tijdens de training Agile leer je de basisbeginselen van Agile werken en de bijhorende theorieën. Deze training fungeert als dag 1 voor de SCRUM-training.

Scrum (inclusief certificering)
Na afloop van de Scrum master-training beheers je de basis van SCRUM, heb jij kennis van de meest voorkomende SCRUM-technieken, weet je hoe SCRUM toe te passen binnen de organisatie en weet jij wat er van je verwacht wordt als SCRUM-master. De training wordt afgesloten met een examen waarna je bij een goed resultaat je PSM 1 certificaat behaalt.

ITIL
ITIL is dé standaard als het gaat om IT Service Management. ITIL4 beschrijft de actuele inzichten binnen IT Service Management. Het integreert onder andere Lean, Agile, DevOps en Cloud Computing. De methode is niet meer gebaseerd op processen, maar ITIL4 ondersteunt snellere, kwaliteits- en waarde gedreven opleveringen van IT-diensten voor mensen en door organisaties heen. Tijdens de training maak je kennis met de basisbegrippen en hoe waarde kan worden geleverd met behulp van de principes, de theorie over het ITIL service value system (SVS), het four dimensions model, de Servicewaardeketen (Service Value Chain) en de practises (v/h processen) uit de IT Infrastructure Library.

BISL
Als functioneel beheerder of informatie manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de informatievoorziening binnen de organisatie. Bedrijfsapplicaties die je intern hanteert veranderen door gewenste eisen vanuit de gebruikersorganisatie. Aan jouw de taak om deze wijzigingen te laten doorvoeren en te controleren bij oplevering. BiSL® is het framework waarin beschreven staat hoe de gebruikersorganisatie ervoor kan zorgen dat de informatievoorziening adequaat werkt en hoe je behoeften vertaalt naar IT-oplossingen.

Lean Yellow & Green belt (inclusief certificering)
Na afronding van de training Yellow & Green belt ben je in staat om de meest gebruikte LEAN-principes toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zo wordt in de training o.a. aandacht besteed aan het herkennen en wegnemen van verspilling, verhogen van klanttevredenheid, verbeteren van kwaliteit en het verkorten van de doorlooptijd. Daarnaast leer je verbeterprojecten tot een succes te maken en ben je op een gestructureerde manier in staat om de oorzaken van problemen in processen te vinden en weg te nemen. De training wordt afgesloten met een 2-tal examens waarmee je je Lean Yellow & Green belt certificaat behaalt.

Visueel communiceren
In de training visueel communiceren leer je een nieuwe manier van effectief communiceren door gebruik te maken van visuals. De drempel om daadwerkelijk een stift te pakken en visuele communicatie toe te passen in het dagelijkse werk zal na deze training een stuk lager geworden.

Workshop generatie Y, Z en stress
Generatie Y, ook wel de ‘Millenial’ generatie genoemd, blijkt vaak te kampen met hoge verwachtingen, prestatiedruk en de keuzestress die daarbij komt kijken. Wat mist is een dialoog over de uitdagingen die deze thema’s met zich meebrengen, waarbij onderwerpen als kwetsbaarheid en het maken van fouten worden besproken.
Daarom wordt in de workshop Generatie Y en stress (verzorgd door Rosa Surachno) een open sfeer gecreëerd waarin de dialoog en het delen van ervaringen centraal staat.

Leiderschap
In de training leiderschap staan de thema’s leiderschap, motivatie, mindset, teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap centraal. In een bomvolle dag leer je leiderschapsstijlen herkennen. Daarnaast vergroot jij jouw persoonlijk leiderschap, word je bewust van jouw eigen drijfveren, talenten en waarden en benut je op deze manier jouw eigen kwaliteiten optimaal.

Solliciteren?

Om een Breinsteiner te kunnen worden, start je met een inschrijving of je reageert op een vacature. En dan?!

   1. Je begint natuurlijk met een sollicitatie, gevolgd door een telefonisch intakegesprek.

   2. Daarna volgt een Skypegesprek met één van onze recruiters, om elkaar wat beter te leren kennen.

   3. Hebben we een match? Dan vragen wij jou een online persoonlijkheidstest van PiCompany te maken.

   4. Je komt bij ons op kantoor om een pitch te houden voor onze recruiter en accountmanager. Daarna volgt een sollicitatiegesprek, waarin jullie de persoonlijkheidstest bespreken.

   5. Worden we allebei blij van elkaar? Contract tekenen en kennis maken met jouw fieldmanager! Wist je dat je bij ons meteen een vast dienstverband krijgt?

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je terugbellen?

Bekijk de vacatures