Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Persoonlijk leer- & ontwikkeltraject - Data Analytics

Persoonlijk leer- & ontwikkeltraject - Data Analytics

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen tot professional in Data Analytics.

Kick-Off 
Tijdens de kick-off dag leer je je traineegroep én de organisatie kennen..

Hoe haal je het maximale uit jezelf?
Een ervaren expert uit de topsport neemt je mee in het gedachtengoed hoe je alles uit jezelf kunt halen. Hier wordt de uitslag van jouw eigen MBTI-test mee gecombineerd.

Relationele Databases 1 & 2
In Relationele Databases 1 leer je hoe relationele databases en SQL werken en komen in Relationele Databases 2 complexere vraagstukken aan de orde. Hoe houden we grote datasets behapbaar? Hoe zorgen we eigenlijk voor betrouwbare data?

Big Data
Data is Big Data wanneer het of te groot is of te verschillend is in formaat om nog door een enkele computer behandeld te kunnen worden. In deze driedelige cursus gaan we van het verkrijgen van big data naar het analyseren en uiteindelijk ook het visualiseren van big data. Dit eerste deel zullen we een complete big data pipeline high level behandelen, de Hadoop stack, en tevens hoe we dit vervolgens op de cloud kunnen implementeren.

Correlatie en Causatie
We willen begrijpen hoe en waarom zaken samenhangen met elkaar. Waarom koopt de ene klant wel een product en de ander niet? Wat verklaart het succes van salescampagnes? Welke karaktereigenschappen leiden tot succesvolle recruitmenttrajecten? Deze cursusdag draait om het verantwoord gebruiken van regressietechnieken om dit soort vragen te beantwoorden.

Big Data Analytics
Bij het tweede deel gaan we dieper in op machine learning en hoe we dit kunnen toevoegen aan onze big data pipeline. Van basis regressie direct vanuit de data warehouse tot zelflerende neuronen netwerken. En hoe ziet het deel van de pipeline eruit waarmee je jouw model beschikbaar maakt voor andere partijen.

Overtuigende presentaties van statistische modellen
Een mooie dataset en een goed statistisch model zijn vereisten, maar het is niet voldoende. Je moet je opdrachtgever, klant of manager kunnen overtuigen. Hoe doe je dat, in de wetenschap dat de partij tegenover je weinig kaas van statistiek heeft gegeten? Wat zijn de valkuilen?

Dashboard met R Shiny
Laat je klant, opdrachtgever of collega het lekker zelf uitzoeken. Hoe? Door de juiste tools aan te leveren waarmee zij aan de slag kunnen. Combineer jouw data- en analytische skills met hun inzicht door gebruik te maken van dynamische dashboards.

Big Data Visualization
In het laatste deel van de reeks van de serie laten gaan we de uitkomsten van onze machine learning modellen of van slechts de ruwe data presenteren op zo’n manier dat je niet een aantal uur hoeft te wachten tot dat je een enkele grafiek hebt.

Solliciteren?

Solliciteren?

Om een Breinsteiner te kunnen worden, start je met een inschrijving of je reageert op een vacature. En dan?!

   1. Je begint natuurlijk met een sollicitatie, gevolgd door een telefonisch intakegesprek.

   2. Daarna volgt een Skypegesprek met één van onze recruiters, om elkaar wat beter te leren kennen.

   3. Hebben we een match? Dan vragen wij jou een online persoonlijkheidstest van PiCompany te maken.

   4. Je komt bij ons op kantoor om een pitch te houden voor onze recruiter en accountmanager. Daarna volgt een sollicitatiegesprek, waarin jullie de persoonlijkheidstest bespreken.

   5. Worden we allebei blij van elkaar? Contract tekenen en kennis maken met jouw fieldmanager! Wist je dat je bij ons meteen een vast dienstverband krijgt?

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je terugbellen?

Bekijk de vacatures