Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship Cyber Security

Traineeship Cyber Security

Tijdens het traineeship werk je aan maatschappelijke of juist meer business-gerelateerde opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen profit- en non-profitorganisaties door het hele land.

Als trainee Cyber Security word jij namelijk de verbinder tussen de IT, de recht- en proceskant en de mensen op de werkvloer. Denk aan werkzaamheden als het schrijven van beleid, de implementatie van de AVG, het creëren van awareness, het uitvoeren van risicoanalyses of het in kaart brengen van informatiesystemen.

Het tweejarige traineeship leidt jou op tot een professional binnen het vakgebied Cyber Security. In het lesprogramma wordt zowel theorie- als praktijkkennis gedeeld door hoogleraren van de Antwerp Management School en professionals uit het bedrijfsleven. De Antwerp Management School is de autonome managementschool van de gerenommeerde Universiteit Antwerpen.

Op de interne trainingsdagen ontwikkel jij bovendien je softskills door middel van diverse interactieve trainingen. Na afronding van het traineeship bemachtig je een certificaat op post-masterniveau, kun jij jezelf scrum master noemen en draag jij één van de internationaal erkende titels CISM, CISA of CRISC.

Kortom: wij bieden jou een vliegende carrièrestart in de boeiende wereld van de Cyber Security!

Opleiding

Opleiding

Als trainee volg je bij ons een tweejarig, fulltime (40 uur) traineeship met een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast volg je een masterclass Information Security Management vanuit de Antwerpen Management School met een eindcertificaat op post-masterniveau. Tijdens de traineedagen ontwikkel je jouw softskills en hardskills. En uiteraard werk je 38 uur per week bij gave opdrachtgevers binnen de profit- en non-profitsector.

Certificaat opties

  • CISM (Certified Information Security Manager): Een internationaal erkende titel van ISACA, waarmee je wordt erkend als IT Security Manager
  • CISA (Certified Information Systems Auditor): Een internationaal erkende titel van ISACA, waarmee je wordt erkend als IT auditor
  • CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control): Een internationaal erkende titel van ISACA, die je opleidt in risicomanagement bij informatiesystemen

Persoonlijk leer- & ontwikkeltraject

Persoonlijk leer- & ontwikkeltraject

Tijdens de praktijkdagen, die eens per 1 à 2 maanden plaatsvinden, wordt ingegaan op jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling en het beter leren kennen van jouw medetrainees. Deze dagen zullen onder andere bestaan uit:

  • Praktische lessen gekoppeld aan de lessen van Antwerpen Management School
  • Omgaan met weerstand
  • Crisissimulatie
  • Scrum Master (via Lean2Success)

Tijdens jouw loopbaan bij Breinstein krijg je een fieldmanager aangewezen. Om de 6 weken komt de fieldmanager bij jou langs op locatie, om tijdens een coachgesprek je persoonlijke ontwikkeling en voortgang te evalueren. Samen met je fieldmanager stel je jouw persoonlijke leerdoelen op en bespreken jullie hoe je dit het beste kunt gaan aanpakken.

Wat we doen voor jou als trainee

Wat we doen voor jou als trainee

Breinstein investeert graag in jou als trainee om organisaties die op het punt staan om de business en IT effectief samen te laten werken, kennis te laten maken met jouw frisse blik.

We gaan voor jou aan de slag zodat jij bij toonaangevende organisaties mooie opdrachten en projecten kunt realiseren. Door jou een opleiding, een baan en een professioneel netwerk te bieden, word jij voorzien van een diversiteit aan leerprocessen. Zo bieden we jou een persoonlijk groeiperspectief en onze opdrachtgevers super gemotiveerde Breinsteiners. Win-Win! En dat vinden we belangrijk bij Breinstein.

Bekijk de vacatures