Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Ons verhaal

Ons verhaal

Het avontuur van Breinstein begint in 2010 op een zolderkamer in Alkmaar. Inmiddels 10 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een landelijk traineebedrijf met kantoren in Alkmaar, Rotterdam en Utrecht. Jaarlijks stromen meer dan 250 hoogopgeleide talenten via Breinstein de arbeidsmarkt op. Voor meer dan 500 organisaties per jaar maken wij een onuitwisbare indruk als het gaat om digitale innovatie.

Onze ondernemende bedrijfscultuur zorgt voor oneindige mogelijkheden of zoals Albert Einstein zou zeggen: “Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere”

Wat wij doen

Wat wij doen

De toekomst van innovatie ligt in de handen van mensen, niet systemen. Breinstein staat voor jong hoogopgeleid talent dat ervan overtuigd is dat digitale innovatie van groot belang is voor het succes van morgen. Bij Breinstein richten we ons op de communicatieve kant van IT waarbij we een brug slaan tussen mens, proces en technologie. De verbinder binnen organisaties zoals een implementatie consultant, informatiemanager en functioneel beheerder.

Ben jij onze nieuwe Breinsteiner?

Ben jij onze nieuwe Breinsteiner?

De wereld waarin je vandaag wakker wordt, ziet er anders uit dan gisteren. Digitale innovatie lijkt geen grenzen te kennen en jij kan daarin een rol spelen. Breinstein is dé plek voor hoogopgeleide talenten die zich willen ontwikkelen tot professional op het gebied van informatiemanagement én verandermanagement. We richten ons op het snijvlak waar mens, proces en technologie samenkomen. De verbindende factor bij het begeleiden van digitale implementaties, proces- en systeemoptimalisatie en het trainen van medewerkers. Dit is slechts een greep uit de vele taken en werkzaamheden waar een Breinsteiner zich mee bezighoudt.

Spreekt dit je aan?  Solliciteer dan op één van deze vacatures en kom met ons de mogelijkheden bespreken!

 

Kopjes koffie
per dag
134
Breinsteiners die jaarlijks de
arbeidsmarkt betreden
253
Organisaties per jaar
498
Cv's per maand
bekeken
1702
Bekijk de vacatures