Sanne Beurskens

Maak kennis met Sanne Beurskens

Mijn naam is Sanne Beurskens. Ik ben 25 jaar en woonachtig in het noorden van Limburg (Horst). Ik zou mezelf omschrijven als leergierig, communicatief en analytisch vaardig. Daarnaast ben ik een doorzetter en word ik enthousiast van het uitpluizen en analyseren van data. In mijn vrije tijd speel ik volleybal, loop ik hard en breng ik graag veel tijd door met vrienden.

Opleiding & Werkervaring

Nadat ik mijn bachelor Biomedische Wetenschappen had afgerond, ben ik me tijdens de master gaan specialiseren in de Bewegingswetenschappen. Tijdens mijn master heb ik drie verschillende stages gelopen om veel ervaring op te kunnen doen in de praktijk. Ik heb hierbij kennis gemaakt met zowel academische als commerciële organisaties. Tijdens deze onderzoekstages vond ik het interessant om uit te zoeken hoe de beschikbare data omgezet konden worden tot bruikbare uitkomstmaten die pasten bij de onderzoeksvraag. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met het presenteren voor verschillende doelgroepen en het samenwerken met verschillende disciplines en organisaties. 

Waarom heb ik gekozen voor Data Analytics

Al snel merkte ik tijdens mijn opleiding dat ik erg enthousiast werd van het inzichtelijk maken en analyseren van grote hoeveelheden data. Verder vond ik het leuk om de bevindingen overzichtelijk te visualiseren en communiceren binnen de organisaties. Maar hier viel nog zoveel meer over te leren! Door het volgen van het traineeship Data Analytics krijg ik de kans om nog meer kennis op te doen en het daarnaast ook meteen toe te passen in de praktijk.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Organisaties beschikken door nieuwe technieken en inzichten over steeds meer waardevolle data. Met een groot deel hiervan wordt helaas vaak niets gedaan. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme organisaties kan laten inzien hoeveel toegevoegde waarde er verstopt zit in deze grote hoeveelheden data!