Annelin Verhoef

Maak kennis met Annelin Verhoef

Wat zijn jouw beste eigenschappen en kwaliteiten?

Mijn vermogen om mensen te verbinden door mijn mensgerichte aanpak. Verder heb ik goede analytische vaardigheden, licht mijn kracht in communicatie, ben ik klantgerichtheid, creatief, conflict oplossend en een echte teamspeler. Bovendien ben ik sterk in projectmanagement, klantrelatiebeheer, strategisch management, operationsmanagement, risicomanagement en kwaliteitsmanagement.

Wat is de verbindende factor tussen jouw studie/ervaring en het traineeship waar je nu in zit?

Mijn studie bedrijfskunde gaf me inzicht in bedrijfsprocessen, mijn ervaring bij Dell leerde me klantbehoeften en technologie te begrijpen. Deze kennis helpt me nu in mijn traineeship Informatiemanagement om effectieve oplossingen te ontwikkelen. Zo verbind ik zakelijke doelstellingen met technologische mogelijkheden.

Welke ervaring en perspectieven neem jij mee naar je volgende job?

In mijn volgende functie breng ik een stevige basis in bedrijfsprocessen, strategieën en oog voor technologie met mij mee. Bij Dell Technologies heb ik als technisch adviseur mijn klantgerichtheid, communicatie- en technische vaardigheden verder ontwikkeld. Mijn ervaring in projectmanagement, klantrelatiebeheer, strategisch management, operationsmanagement, risicomanagement en kwaliteitsmanagement stelt mij in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie waar ik aan de slag ga.

Wat is jouw droombaan?

Mijn droombaan combineert mijn passie voor technologie, strategisch denken en het verbinden van mensen. Ik zie mezelf in een rol waar ik als schakel fungeer tussen technische teams en zakelijke stakeholders, waarbij ik innovatieve oplossingen ontwikkel die organisaties helpen hun doelen te bereiken. Een ideale functie voor mij zou mogelijkheden bieden voor persoonlijke groei, samenwerking in een dynamisch team en sowieso zorgen voor een positieve impact op de maatschappij.

Wat zouden mensen niet zo snel verwachten van jou? (Wat niemand van mij weet, is dat...)

Wat mensen niet zo snel van mij zouden verwachten, is dat ik een sociale introvert ben. Ik geniet met volle teugen van van sociale activiteiten en werk graag met anderen samen, maar om weer op te laden, neem ik tijd voor mezelf. Een van mijn favoriete manieren om te ontspannen is door digitaal te tekenen. Het geeft me de kans om creatief te zijn en even helemaal tot rust te komen.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te zien waarom jij een Breinsteiner bent, want...

Ik combineer analytisch denken met creativiteit en een mensgerichte aanpak. Ik geniet van het oplossen van complexe problemen en het samenwerken met anderen. Mijn passie voor technologie en innovatie helpt mij bij het ontwikkelen van unieke en effectieve oplossingen. Daarnaast streef ik er altijd naar om processen te optimaliseren en waardevolle resultaten te behalen.