Kawish Jagroep

Maak kennis met Kawish Jagroep

Wat zijn jouw beste eigenschappen en kwaliteiten?

Ik ben super leergierig, zelfstartend en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Wat is de verbindende factor tussen jouw studie/ervaring en het traineeship waar je nu in zit?

Mijn opleiding Business IT & Management sluit perfect aan bij het traineeship Informatiemanagement. Zo heb ik zowel tijdens mijn opleiding als tijdens mijn traineeship geleerd om het gat tussen IT en de rest van de organisatie te verkleinen en met heldere communicatie processen goed op elkaar te laten aansluiten.

Welke ervaring en perspectieven neem jij mee naar je volgende job?

Ik heb diverse relevante stages en projecten afgerond. Omdat ik de projecten voor organisaties heb uitgevoerd, heb ik on the job veel geleerd. Daarnaast heb ik ervaring met BI, business process management en informatiemanagement en beleidsvorming. Ik heb waardevolle lessen meegenomen op het gebied van samenwerking en heb gemerkt dat ik veel energie krijg van het analyseren en verbeteren van processen.

Wat is jouw droombaan?

Ik heb geen specifieke organisatie of rol voor ogen. Voor mij is het super belangrijk dat ik ergens werk waar ik mijn kennis en ervaring kan toepassen en uitbouwen, dat er fijne collega's zijn en dat de sfeer in de organisatie top is.

Wat zouden mensen niet zo snel verwachten van jou? (Wat niemand van mij weet, is dat...)

Ik supergoed kan zwemmen; heb zes zwemdiploma's.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te zien waarom jij een Breinsteiner bent, want...

ik sta open om nieuwe dingen te leren, deel mijn kennis graag en wil mezelf steeds blijven verbeteren zodat ik steeds beter word in mijn vak.