Frans Feldberg (VU Amsterdam): Succesvolle digital innovatie: hoe borg je als organisatie dat je relevant blijft in een wereld van (big) data en kunstmatige intelligentie?

In zijn keynote presentatie gaat Frans dieper in op de impact van digitale innovaties op organisaties in het algemeen en (big) data en kunstmatige intelligentie in het bijzonder. Hij gaat in op het waarom, wat en hoe van data gedreven innovatie. Waarom moeten data en AI topmanagement prioriteiten zijn voor iedere organisatie, hoe moeten organisaties reageren op de uitdagingen die data en AI met zich meebrengen, en ‘what’s next’, zijn vragen die in zijn presentatie zullen worden beantwoord. Aan de hand van DatCan, het data gedreven innovatie canvas, geeft hij concrete handvatten voor het starten van succesvolle dataprojecten. Frans wil zijn publiek graag inspireren met aansprekende voorbeelden en concrete business cases.

;

Klaar voor de volgende stap?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. In een vakgebied dat toekomst heeft. Waar organisaties staan te springen om jouw digitale talent. Ben jij klaar voor de volgende stap? Let’s bring IT on!

Meer informatie