We zijn verhuisd!

verhuizen

We zijn uit ons jasje gegroeid, dus het wordt tijd voor een groter kantoor! Op dit moment wordt er hard gewerkt om onze nieuwe locatie om te bouwen tot ‘droomkantoor’. Ondertussen houdt onze liefste collega Toah een oogje in het zeil.

Verhuizen

De grote dag…

Vrijdag 23 maart is het zover… Dan worden alle systemen omgezet, de spullen verhuisd en het nieuwe pand ingericht. Vanaf maandag 26 maart gaan we aan de slag op onze nieuwe werkplek.
Heel ver hoeven we ons meubilair niet te tillen; we verhuizen namelijk maar 2 kantoren verder.

Ons nieuwe adres:

Comeniusstraat 8
1817 MS Alkmaar
(huidig adres: Comeniusstraat 4C)

28 februari 2018

 

7 maart 2018

13 maart

Egaliseren van de vloer:

verhuizen

16 maart

Het verhuizen van onze vergadertafel is het grootste project. Het is een hele uitdaging om deze grote, veel te zware tafel het kantoorpand uit te krijgen. Maar het is gelukt!

19 maart

De keuken en archiefkasten worden geplaatst!

Verhuizen

Verhuizen

Verhuizen

23 maart

Vandaag is het zover! Na weken werken tussen verhuisdozen en weken vol (gezonde!) spanning, gaan we vandaag dan echt verhuizen! Hier alvast een kleine sneak preview:

Verhuizen

Verhuizen

Verhuizen

We zijn verhuisd!

Na lang wachten, is het eindelijk achter de rug… We zijn verhuisd! Naast veel meer ruimte, fijne werkplekken, verstelbare bureau’s en bureaufietsen, hebben we zelfs een tafeltennistafel en FIFA! Durf jij ons uit te dagen voor een potje?;-)

trainee.nl_adres

Wil jij ook in dit toffe kantoor werken? Je collega’s uitdagen voor een potje FIFA of een potje pingpong? Of een biertje meedrinken tijdens onze wekelijkse vrijmibo (we garanderen niet dat we niet ook aan domibo’s doen)? Bekijk dan onze interne vacatures!

;